2777
2789
عنوان

خانم های وسواسی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست
کدوم قسمتش بریزم؟؟؟

داخل خود مخزن ماشین 

بعد بزن شستشوی خودکار یا اگه این رو نداره ماشینت بزن شستشوی روزانه یا معمولی 

کلا بوی ماشین مثل روز اولش میشه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکمم نرم کننده لباس بریز خوشبو شهخودش چجوری دلش کشید ک اون لباسارو باهم بندازه تو

وای خدایا الان رفتم دیدم شلواری ک پسرش توش دستشویی کرده انداخته تو ماشین اه،، چیکار کنم 

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
شما وسواس نیستید...این چیز فک کنم طبیعیه.منم چندشم میشه مخصوصا نجس باشه بندازیم لباسشویی

الان باز لباس های پسرش ک پی پی کرده انداخته چقدر نفهمه این 

یعنی پی پی زده؟

بچش کلا نمیتونه نگه داره خودشو رفت تو دستشویی اینم بدو کرد شلوار دیگه آورد،، الان شلوار قبلی انداخته تو ماشین 

سلام شاید قبلش لباس‌های بچه رو آبکشی کرده و دیگه نجس نبودن. وقتی مطمئن نیستی به پاکی یا نجسی، اسلام میگه باید بگی پاکه. ولی برای اینکه خیال خودت راحت بشه و ماشینم ضد عفونی بشه، خوبه که کمی آب و سفید کننده بریزی خالی یه دور کار کنه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

عزیزم اگه دسترسی ب شلنگ داری. اب بگیر تو درش و دور ماشین و بعد بزن ماشین بچرخه. خالی هم بزن. چون زما ...

عزیزم شلنگ نمیتونم با آفتابه یا اینا بگیرم میشه؟؟ 

سلام شاید قبلش لباس‌های بچه رو آبکشی کرده و دیگه نجس نبودن. وقتی مطمئن نیستی به پاکی یا نجسی، اسلام ...

عزیزم میدونم آب کشی اصلا تو کارش نیست همیشه آخه جلوی چشمم از پای بچه در میاره میندازه تو ماشین خونه خودشون 

وقتی رفتن یه دور آب خالی و وایتکس بزن ضد عفونی میشه از روز اولشم بهتر

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

عزیزم شلنگ نمیتونم با آفتابه یا اینا بگیرم میشه؟؟

افتابه و اینها اب قلییل محسوب میشه اگه بریزه بیرون رو زمین زمین نجس میشه.

اما ماشینت طاهر میشه. بعدم با افتابه باید سه بار اب بریزی . چون اب ثلیل هست. ی جوری شلنگ بکش از ی جایی  طاهرش کن 

افتابه و اینها اب قلییل محسوب میشه اگه بریزه بیرون رو زمین زمین نجس میشه. اما ماشینت طاهر میشه. بعدم ...

کف آشپزخونه با زیر ماشین موکت چیکار کنم