2777
2789
عنوان

از اینکه هیچکی منو نخواد میترسم

49 بازدید | 9 پست

۲۱ سالمه. قیافم معمولی‌. چاقم. چشمام خیلی ضعیفه عینکم قطوره‌. پوستم جای لک جوش داره‌. افسردگی و وسواس فکری شدید دارم. قرصای اعصاب زیادی مصرف کردم تاحالا. وضعیتم نرمال نیست. خانوادمم خیلی پولدار و صمیمی نیستن تحصیلات بالایی ندارم فعلا. تازه ممکنه ایدزم گرفته باشم ( نمیدونم از وسواسمه یا واقعیت) ولی میدونم قراره همیشه تنها بمونم درحالیکه دوستام خواستگار خوب دکتر فلان .. زیاد دارن. 

اکه خواستگارم داشتم ازدواج نمیکردم فعلا ولی خب میترسم یه جوری شم که هیچکی از من خوشش نیاد. یعنی در واقع هیچ ادم حسابی ای ... 

ناتینگ برای گفتن

استارتر عذر میخوام

میشه خواهش کنم تاپیک قبلمو گزارش بزنید لطفا 😔🙏🏻

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

نگران زشتی نباش حضرت زهرا برای زشتها نماز خوندن ازدواج به شانسه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشگاه برو وزن و درست کن

اگر مشکلی با عینک داری از لنز استفاده کن 

و دکتر پوست برو 

به نظرم این افکارم از وسواس میاد درست نیست

کاربر قدیمی🤍                                                              تصویر پروفایل بازیگر خوب کشورمون خانوم دیبا زاهدی هستن چون خیلی میپرسیدین😅 
دارم دست و پا میزنم که همین کارو کنم ولی نمیشه ..

میدونم خیلی سخته منم تو همین مرحلم و حس خیلی بدیه مخصوصا وسواس فکریش نشخوار فکری اینا بیشتر اذیت کنندن همینا جلو پیشرفت رو میگیرن و سختع کنترلشون

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰