2777
2789
عنوان

چرا شکاکم چرا نمی تونم لذت ببرم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 20 پست
اصلا نیست واس خودتون اینکاره جمع نبنیدپدرم خودمهمسرم خودمو... کلی مرد وفادار دیدم و هست و شما نمیتون ...

خب خوشبحالتون 

ولی من حقیقت جامعه رو دارم میگم 

یکی زرنگه تا اخر لو نمیره یکی دیگ نا بلد خودشو لو میده 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خوشبحالتون ولی من حقیقت جامعه رو دارم میگم یکی زرنگه تا اخر لو نمیره یکی دیگ نا بلد خودشو لو میده

این خوشبحال نداره جزو وظایفه وقتی متاهل میشن باید تعهد باشه نمیتونن پس نباید وارد متاهلی و رابطه بشن

خیلی درصد کمی هست مرد خیانت کنه..

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

این خوشبحال نداره جزو وظایفه وقتی متاهل میشن باید تعهد باشه نمیتونن پس نباید وارد متاهلی و رابطه بشن ...

خیلی خوبه ک انقدر خوشبینی

ولی متاسفانه حقیقت عوض نمیشه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤