2777
2789
عنوان

جوشای هورمونی خسته شدم دیگه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قرصی؟ تغذیه و خواب هم تاثیر دارن تو روند درمانش؟

دارن ولی باید بلوغت تموم شه

قرص داکسی سایکلین دوز کم

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

من تنبلی تخمدان داشتم و جوش های بدی میزدم چند دوره سیپرو خوردم کلا قط شد جوشاماره دکتر زنان تجویز کر ...

ممنون عزیزم سال پیش ازمایش دادم تنبلی تخمدانم اکی شده بود یعنی هیچ مشکلی نبود فکر کنم دوباره تنبلی تخمدان گرفتم

بلوغ تا چند سالگی ادامه داره؟ یکی میگفت تا بیست و پنج ادامه داره

نه زیر ۱۸ تموم میشه

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

پوف

من ۴ سال درگیر بودم یعنی الان یاده اونموقع میافتم واقعا میفهمم الکی حرص میخوردم فقط باید روحیت رو حفظ کنی خودشون میرن

من ۴ سال درگیر بودم یعنی الان یاده اونموقع میافتم واقعا میفهمم الکی حرص میخوردم فقط باید روحیت رو حف ...

منم نزدیک چهار پنج ساله درگیرم واقعا الان که تو دهه بیستم بازم هست

چون واقعا هیچ قرصی روم جواب نمیده راکوتان و امتحان کرد، شما میدونی چیکار باید بکنم چی بخورم

من دو سال درگیر جوش هورمونی شدید بودم 

الانم هست ولی خیلی کمتر شده 

جوش هورمونی فقط با رژیم غذایی ( عدم مصرف قند و شکر و لبنیات و فست فود ها ) و خوردن قرص های هورمونی سیپروترون کامپاند قابل کنترل بود 

علاوه بر اون هورمون پرولاکتین هم بالا بود اونم داروی جدا میخوردم 

روتین پوستی به همراه یه ضد جوش و ترمیم کننده  هم داشتم 

ولی سه تا دکتر رفتم زنان و پوست  هیچ کدوم راضی نشدن راکوتان بدن گفتن بی اثر هست

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من دو سال درگیر جوش هورمونی شدید بودم الانم هست ولی خیلی کمتر شده جوش هورمونی فقط با رژیم غذایی ( عد ...

پس واقعا تغذیه و خواب .... تو روند درمان هورمون ها تاثیر داره، منم دوباره میرم ازمایش بعد میرم دکتر زنان هم بهم قرص بده هم تغذیمو اکی کنم، امیدوارم که خوب بشم، مرسی از راهنماییت🥺❤️