2777
2789
عنوان

کیاعروس هلندی دارن بیان ببینم بخرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتی؟ کلا طوطی ملنگو واینا بهتره یاعروس هلندی

ملنگو نداشتم ولی کوتوله برزیلی هم داشتم خییییلی بلا هس خیلی باهوش فرز و زرنگ 

خلاصه خیلی پدسگ هسن😍

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

واس چی

هیچوقت نمیتونی تنهاش بزاری. مسافرت و بیرون رفتنت همش داستان داره. معمولا کسی هم گردن نمیگیره برای نگهداریش چون چند ساعتی بیرون هستن. کلی هم آتیش میسوزونن. همه جا حتی کف سرت پی پی میکنن. پرهاشون تو کل خونه هست. خیلی هم وابستگی میاره. ما خواستیم واگذارش کنیم کلی هم گریه کردیم براش دیدیم زنگ زدن گفتن عروستون لب به هیچی نمیزنه غذا و آب اصلا نمیخوره نگرانشیم. تازه در قفس و باز نکرده بودن بیاد بیرون خودشو زده بود به مردن که اونا بترسن در و براش باز کنن 😂😂

وحشیاش خونی میکنن آدمو من یکی داشتم از سگ هم بگیر تر بود خدابیامرز اسمش هوشنگ بود خیلی لات بود🥺🥲

منم دارم بهش میگم آلفا😂 اگه رو مود خودش باشه مهربونه و حرف میزنه و اگه نباشه نزدیکش نمیشه بری

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

هیچوقت نمیتونی تنهاش بزاری. مسافرت و بیرون رفتنت همش داستان داره. معمولا کسی هم گردن نمیگیره برای نگ ...

من دارم رو سرم کاری نمیکنه ، میاد جلو باسن مبارکشو جوری تنظیم می‌کنه که رو سرم نریزه بریزه جلوم 😂

منم دارم بهش میگم آلفا😂 اگه رو مود خودش باشه مهربونه و حرف میزنه و اگه نباشه نزدیکش نمیشه بری

چقدر باکالاس🥴😂

واس من هیچ وقت رو مود خوبی نبود 

صاحب قبلیش پراشو قیچی کرده بود 

نمیتونست هیچ وقت پرواز کنه 

مثل پیرمردای بی اعصاب وسط خونه راه می‌رفت 

از اول صبح جیغ میزد که منو از قفس بیار بیرون 

من دارم رو سرم کاری نمیکنه ، میاد جلو باسن مبارکشو جوری تنظیم می‌کنه که رو سرم نریزه بریزه جلوم 😂

بستگی به اعصاب بزرگوار داره. اگه خوب ماساژش بدم و اونم آروم باشه میاد از روم پایین دستشویی میکنه دوباره برمیگرده ادامه ماساژ. اگه رو مود نباشه سر تا پامو پی پی میکنه.