its_raha_18 مدیر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 669 عنوان کاش یه میلیارد برا خودم داشتم | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 63 پست بعد میرفتم عملای مورد نیاز صورتمو انجام میدادمبعدش یه عالمه لباسای قشنگ میگرفتم با بقیشم یه کار کوچیک راه مینداختمبعدم ب یه کشور ارزون مثل ایتالیا مهاجرت میکردمبعضیا انقد دارن انگار فامیلای خدان:) این آرزوی من براشون خنده داره خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠 دیروز | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
its_raha_18 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 669 تو فکرامونم نمیتونیم پولدار باشیم😂 چقدر حق بود😂 خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠
موزاعظم عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3196 امکان ندارهاگر بشه من همین الان میرم نمیذارم حتی بمونه برای صبح تحصیلی میشه رفت
its_raha_18 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 669 با یه میلیارد تنها کشوری که میشه. فقط افغانستانه، پشمام🥲😭 خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠
its_raha_18 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 669 خدایی با یه میلیارد به همشون نمیرسی چیبگم بابا فقط رویاست خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠
its_raha_18 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 669 یک میلیارد ریال دیگه😁 چیبگم والا فقط رویاس خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠
its_raha_18 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 669 خب تو کل پولت یا میلیارده خواهر لااقل آرزوهامون بیشتر کنیم مثلا ۱۰ میلیارد🤣🤣🤣 فقط میشه تو خواب دید😂😂 خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠
its_raha_18 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 669 اسی ی دور سفر دور افغانستان برو🤣🤣 حتما🙂😂 خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 8732 ایشون منظورش مهاجرته 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ستیاااا عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 7170 منم دلم میخواست یک میلیارد داشتم خونه میخریدم ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
its_raha_18 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 669 برای مسافرت اره ولی مهاجرت نه 🙂🤣پول همون مسافرتم ندارم خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠