2777
2789

ببین من وقتی بچه بودم مادر و پدرم زیاد علاقه ی به درمانم نداشتن ولی خودم فهمیدم موضوع رو و با این که  خیلی شیطنت بودم ولی سعی می‌کردم کارای دیگه هم کنم و اونطوری انرژی هدر بره و آروم بگیریم مثلا از دیگه کلاس سومی به بعد قبل اون هیچی از درس نیمفهمدم سر کلاس فقط بازی گوشی و فرار از مدرسه و کتک کاری 

از کلاس سومی انرژیم رو گذاشتم پای درس خیلییی برام سخت بود یه جا بند شم و الانم داخلش موفق موفق نیستم ولی ۸۵ درصد تونستم مدیریت کنم و بیشتر زندگیم اختصاص بدم به درس  و مخصوصا ریاضی  

بعد  من برای خودم کنسرت برگزار میکردم تو خونه و آهنگ میزاشتم و میخوندم و میرقصیدم 

حتی دزدکی آشپزی و کیک پزی میکردم  

و وقتی خیلییی حالم بد بود فقط بدو بدو و پیاده روی 

یا فیلم میدیدم 

اینا دقیقا الان سبک زندگی من شدن و خیلی تغییر کردم 

قبل اون یه عجوبه ای بودم که نگو از ستون های وسط خونمون میرفتم بالا ی بالا ۲ و نیم متر ارتفاع بعد خودم رو پرت میکردم پایین و خیلی چیزا دیگه 

شانس آوردم آسیب ندیدم 🙂😂

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی دارو مصرف کردم همش نتیجه ی عکس داد ولی در عوضش یه سری کارای دیگه کردم و خیلی بهتر شدم

دکتر خوبی رفتی؟ 

یکی از اقوام ما این مشکل رو داشت الان پسره کلاس هفتمه کاملا کنترل شده و نرماله.  اینم بگما تحت نظر بهترین دکتر تهرانه

در عوض یکی دیگه از اقوام که الان حدودا ۴۰ سالشه مبتلا به یه بیماری روحی روانی دیگه شده..   چون مادرش زمان کودکیش بشدتتت تنبیه بدنیش میکرد.  اونم نمیدونست تنبیه چقدر مضره برای این بچه ها🥲

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

اره اینجوریه داره دارو مصرف میکنه میخوام ورزشم ببرمش

خیلی عالیه

دارو هاش چطوره بچه رو خیلی سِر نمیکنه که احیانا؟؟ 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

دکتر خوبی رفتی؟ یکی از اقوام ما این مشکل رو داشت الان پسره کلاس هفتمه کاملا کنترل شده و نرماله. این ...

کلی گشتم این دکترو پیداکردم ان شالله که خوبه دیگه بریدم ازفردا داروهاشو عوض کرده ببینیم چی میشه

دکتر خوبی رفتی؟ یکی از اقوام ما این مشکل رو داشت الان پسره کلاس هفتمه کاملا کنترل شده و نرماله. این ...

بله دکترم پروفسور  هستن دوتاشون از بهترین ها هستن و اونا یه سری تکنیک های دیگه رو به جای دارو بهم یاد دادن و کم‌کم کردن 

ولی خب الان بخاطر یه سری مشکلا مشکلات روانی دیگه ای برامایجاد شده ولی بیش فعالیم درمان شد 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
چجوری خودت خودتو درمان کردی اینجوری اخه 🙄الهی دلم سوخت

ببین خیلییییی سخت بود خیلییییی و همین الانم سخته  و من انرژی فوق العاده زیادی داشتم و دارم ولی سعی کردم تو جاهای درست تخلیه اش کنم  و تلاشمو کردم الان با یه بیماری دیگه دست و پنجه نرم میکنم ولی بازم تلاشمو میکنم 

پسرت چند سالشه ؟

کلی گشتم این دکترو پیداکردم ان شالله که خوبه دیگه بریدم ازفردا داروهاشو عوض کرده ببینیم چی میشه

الهی🥲  قبول دارم سخته نگهداری 

چون این بچه ها فوق العاده شیطونن. مدام باید حرکت کنن و اروم قرار ندارن.   طفلکیا دست خودشون هم نیست

فقط،بازم میگم‌ هر چند این نسل فهمیده و روشنفکره ولی تنبیه بدنیش نکنید که مخربه براشون 

باز با نطر دوستان یه ورزشی که حسابی انرژیشو تخلیه کنه ثبت نامش کنید +  در کنار دکتر و دارو های مناسب +  پدر مادر همراه   باعث میشه  در اینده فرد مفیدی برای جامعمون بشه🌱🥰

پسرمن ازپیاده روی متنفره ازورزشاخوشس میاد نمیدونم کدومو ببرم که بهترش کنه

روانپزشک و روانشناس کودک پسرم به من پیشنهاد شنا و تکواندو دادن که ببرمش

هرچی آرزوی خوب مال تو