2777
2789
عنوان

اخلاقای باحال شوهراتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم تو این مملکتت سلامت روانش به فنا میره بیا معلم مملکت ادای بچه رو درمیاره 😒😒😒

اخه خیلی شاگرداش باحالن یه چیزایی میگه آدم شاخ درمیاره

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

فدات عشقم و همچنین

قربونت

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

🤣🤣🤣🤣منم معلمم میام خونه شرح میدم ک چیکارا کردم فلان دانش آموز حرکت جالبی زده خندم گرفته و ...... ...

معلما همه همینن پس

کارای خونه رو انجام میده ولی اخلاقش خیلی مردونس

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

جدا شدید؟متاسفم

آره 

گاهی فکر میکنم تقصیر من بود گاهی تقصید اون 

ما عقد نبودیم ولی نامزدب بودیم

قرار بود تا کنکورم صبر کنه چون هدفم دو رقمی بود و اون با هر پیامش ذهنمو درگیر میکرد مامانمم خیلی گیر میداد ک الان وقتش نیست و اینا 

بعدشم متوجه شدم یا دوست خودم رفته بعد ی هفته

البنه اخرش دیگه بخاطر خودجون نشد ینی دعوا شد منم همینو بهانه کردم گفتم تا کنکور کات باشیم خوبه و خلاصه ریدم تو ذات کثیفش

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
شک نکن بچه‌ها هم ادا شوهرتو در میان. ادای حرف زدن و راه رفتن و تدریس و... . خیلی خوشحالم هیچوقت نه م ...

بابا جان خب دربیارن ادا بد درمیاره شوهرم که مثلا لحنشون و حرفاشون رو با ذوق میگه تازه بچه هاشون خیلی باحالن کلیم شوخی دارن 

کجا؟؟؟جدا شدین؟؟

بیومم هست

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
آره گاهی فکر میکنم تقصیر من بود گاهی تقصید اون ما عقد نبودیم ولی نامزدب بودیمقرار بود تا کنکورم صبر ...

عزیزمممممم فدای سرت بهترین نصیبت میشه جانم شک نکن

اینکه مثل مامانم مواظبمه 😁

و بعضی وقتا هم مث یه پسربچه میشه واقعا 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
منم ادای شاگردامو در میارمباحالن

اره جدیدا معلم و شاگردا رابطشون خوب شده