2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد و حراست محترم

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 18 پست
بازم خدارو شاکر باشید زمان ما چادر اجباری بود آرایش ممنوعهمه شبیه لولو بودیم😂بعدشم دانشگاهه دیگه حا ...

نه درست میگی واقعا ارزش نداره 

اما بدختیش اینجاس الان دیگه همه لباسا کوتاهه باید بری دو سه تومن بدی پالتو بلند بخری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم دانشگاه آزاد درس می خوانیم وقتی ثبت نام کردیم یکی از شرایطشون حجاب کامل بود یعنی با چادر‌ و تعهد هم آزمون گرفتن  اما بعد ثبت نام همه با بلوز شلوار میان کلاس😀😀

بعضی ها که به ظاهر چادری هستن بلوز و شلوار می پوشن چادر سرشون می کنند😂😂😂😂😂

نه درست میگی واقعا ارزش نداره اما بدختیش اینجاس الان دیگه همه لباسا کوتاهه باید بری دو سه تومن بدی پ ...

میدونم 

اما شما یه دونه بخر کلا بذارش برا دانشگاهت 

البته میدونم لباس تکراری پوشیدن حس خوبی به آدم نمیده 

اما به مرور دوستانت و هم کلاسی هات متوجه میشن که شما اینو چرا این مدلی و برای چی خریدی😁

من خودم یکبار که تو خیابون یکی از این ارازل ها یه تذکری میده بهم تا چند روز اعصابم داغونه 

شما خودت رو هر روز توی این موقعیت نگذار