2777
2789

سلام 
من ۱۴ سالمه و کلاس هشتمم 
دیروز یکی از هم پایه هم یه اتفاقی براش افتاد که واقعا حالمو بد کرده

مدرسمون غیر انتفاعیه و مثلا جزو بهترین مدرسه هاس 
یکی از هم پایه های من خیلی خانواده یه آزادی داره 
خیلی و
در حدی که همه جای بدنشو پرسینگ زده زبون ، دندون، گردن، بینی ، گوش ، لب همه جاش پرسینگه 
تا نصفه شب بیرون میگرده همش پارتی میره و چند تا دوست پسر همزمان داره خلاصه اینارو گفتم یه پس زمینه ایجاد کنید 
حالا یکی از دوستای این دختره تحریکش میکنه که بره از تو کیف یکی دیگه از دوستاش استامینوفن کدئین برداره و مثل مواد مخدر  از راه بینی مصرف کنه وایی بعد دختره هم برا اینکه بگه خفنه  خریت میکنه و استامینوفن رو پودر میکنه و مثل مواد از بینی بالا میکشه بعد یکم بعد بیهوش میشه اورژانس میاد و یکی از پاچه خوار های کلاس میره اینا رو به کل کادر مدرسه لو میده بعد بابای دختره که استامینوفن کشیده بود میاد مدرسه داد و بیداد در حدی که کل روز ما
 به حاشیه این دعوا رفت و همش داد و فش بود در حدی که پلیس میاد 
الان اون دختری که استامینوفن تو کیفش بوده و از هیچ چیز بی‌خبر بودع مقصره چون نباید تو کیفش استامینوفن میذاشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدبخت اون دختره)

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

تربیت فاجعه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

چه مسخره چرا اون مقصره ؟ استامینوفن یه قرص معمولیه

و فقط منم تاحالا پریسینگ گردن ندیدم ؟ جدیده ؟

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜