2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

گلم میشه موقع زایمان اسم منم بگی نازنین 

دعا کنی که منم بچه دار بشم 🥺

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

دودست لباس برای بچه 

حوله دورپیچ وپتو وکلاه دستکش وجوراب برای بچه

پوشک ودستمال مرطوب وروغن بچه یا کرم مرطوب کننده برای بچه وشیشه شیر

لباس وشورت ونوار بهداشتی یا پوشک بزرگ برای خودت 

خوراکی مقویم برای خودت ببر

من اینارو اماده کردم فعلا

بستگی به بیمارستان داره 

من همه چیز بردم ولی حتی ساک بچه رو باز نکردم همه چیز خود بیمارستان داد 

لباس و لوازم آرایش و دستمال مرطوب برای روز برگشت 

پوشک بزرگ برای مادر

شو.رت بهداشتی یکبارمصرف 

زیر انداز  

پوشک و خشک کن نخی ، دو دست لباس کامل با کلاه و دستکش و جوراب  برای بچه به همراه پتو دور پیچ  

پماد شقاق سینه و پماد وازلین فیروز برای پای بچه  

دستمال توالت و حوله 

قاشق و چنگال و بشقاب و لیوان و فلاسک  

ابمیوه بزرگ و خرما و گداخته و میوه هم همون شب اماده کردم و بردم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بله

سلام عزیزم اول اینکه استرس رو از خودت دور کن سلامتی بری و با بچه تپل و مپل برگردی بعدش عزیزم اگه طبیعی هستی شیو کن و حموم برو بعد واسه خودت نوار بزرگا بردار داروخونه دارن زیر انداز یکبار مصرف بگیر شو   رت و شلوار و لباس بردار برايه بعد ترخیص شدنت آبمیوه  خرما و بیسکوییت و آب جوش بردار

مرسی عزیزم قربونت برم❤️

برائه نینی خوشگلم دو دست لباس کامل بگیر براش یه پتو بردار پوشک بگیر شماره یک یه بسته ببر با دستمال مرطوب و پستونک ببر دستمال کاغذی هم همراهت باشه 

ایشالله عزیزم هرچه زودترباردارمیشی حتماعزیزم منم بعد دوسال باردارشدم

مرسی فدات شم انشاالله نی نی خوشگلت رو صحیح و سالم بغل بگیری 🥰🥰💋❤

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .