2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید خرید طلا یا سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 40 پست
اره عادت دارم ب پیاده روی ولی خب با همسرمم زیاد بیرون میرم بیرو رفتنمم در حد یک ساعت بیشتر نیست

ببین اگه از در خونه پیاده میری بیرون میچرخی بخر مثلا پیاده میری خونه ی اقوام یا بازار یا مثلا سوپری اینا ، ولی اگه مثل من با ماشین میری بعد پیاده میشی جابجا کردن کالسکه از ماشین مثل عذابه 

کمه بنظرم لباس و پوشک و لوازم بهداشتی و حوله و پتو گهواره و این چیزا لازمه ۲۰بزار کنار لباس هم خیلی ...

خب خودم تصمیمم اینه بیشتر ۴۰ تومن طلا ۴۰ تومن لباس و بقیه چیزا

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگه از در خونه پیاده میری بیرون میچرخی بخر مثلا پیاده میری خونه ی اقوام یا بازار یا مثلا سوپری ...

اهان متوجه شدم مرسی عزیزم از راهنماییت

عزیز هردو واجبندیوار شهر خودت بگرد در حد نو بخر صندلی کودک نهایت تا پنج سال استفاده بشه اگه کوچولوت ...

اخه دلم نمیکشه ک بخوام استفاده شده بخرم باید بنظرم همون نصف نصف خرید کنم

سلام عزیزم من این کار کردم. لباس و تخت و کمد گرفتم. بعد. بنا بر نیازم هر سری  میرفتم خرید میکردم مثلا کالسکه نیازم بود  رفتم گرفتم   اینجوری خیلی بهتره شما هم این کار بکن   فعلا در حد کم خرید کن بقیه رو طلا بگیر. هر چی نیاز شد طلا بفروش بخر

سلام عزیزم من این کار کردم. لباس و تخت و کمد گرفتم. بعد. بنا بر نیازم هر سری میرفتم خرید میکردم مثل ...

مرسی عزیزم از راهنماییت منم مد نظرم هست ک یه کالسکه بگیرم و تقریبا ۲۰ تومن لباس بقیشم طلا بخرم