2777
2789
عنوان

بخاطر کابینت با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 35 پست
واا پدرشوهرا به پسراشون خونه میدن ، بعد شما یه جور میگه انگار یه غریبه لطف کرده خونه در اختیارشون گز ...

اصلا نمیخام یک هزار تومن براخونشون خرج کنم 

الانم این کابینت فلزیاش تمیزه فقط چون میگم قدیمیه عوض کن 

واا پدرشوهرا به پسراشون خونه میدن ، بعد شما یه جور میگه انگار یه غریبه لطف کرده خونه در اختیارشون گز ...

شما ها پر توقع هستین واقعا، حتی راضی نیستین یک هزار تومن خرج خونه پدر همسر بشه ولی مفت و مجانی خونه طرف بشینین، چی میشه خب پسرش یه دست و رویی به سر خونه بکشه حالا؟ جالبه وقتی برعکس میشه قضیه خوب از پدرهای خودتون دفاع میکنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عو یعنی خونه داشتن ولی به شما نمیدادن؟چطور به بقیه دادن ، نمیشه تا آخر اونجا بمونین؟خودتون دارین میس ...

بله خونه داشتن نمیدادن همش هم زیر سر مادرش بود چون نمیخاست به ما کمک کنه چون منو نمیخاست 

الانم پدر شوهرم بهمون داد هنوزم مادرش راضی نیس 

براهمین منم نمیخام خرج کنم تو خونشون 

فقط موندم این کابینتا فلزیه میگم زشته قدیمیه عوض کنم 

از یک طرف میگم تمیزه ی صفحه لازم داره برا روش بخریم بعدم که رفتیم صفحه رو بفروشیم ببریم الکی پول کابینت ندیم 

همینجور موندم

شما ها پر توقع هستین واقعا، حتی راضی نیستین یک هزار تومن خرج خونه پدر همسر بشه ولی مفت و مجانی خونه ...

پدره پولداره به همه بچه هاش خونه میده

به ما بعد ۶ سال داده 

هنوزم ته دلش راضی نیس 

وقتی این همه فرق گذاشته بین بچه هاش چرا الان من برم تو خونش خرج کنم ؟ ۶ سال بیچارگی کشیدم حالا بیام خرج خونه اینا کنم ؟ اگه مثل ادم روز اول میداد و فرق نمیذاشت بحثش جدا بود 

خب بجاش mdf میزنیم براشون

راست میگین ها 

خوب باهاش حرف بزن راضی بشع 

مخ شوهرت هم مثل مخ من خالیه خخخخ

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻