2777
2789
عنوان

سوتفاهم بین شوهرم وبرادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 24 پست
نازشو‌نکش محکم و رک‌ وایسا بگو ب درک‌من قبلا هشدار داده بودم و بازم میگم بهت حدومرزو نگه دار

مشکل اساسی داره کنترل هیجان نداره انگار.باادماصمیمی میشه که کلی شوخی وخنده و...بعدکلی رفت وامدیهوبهش برمیخوره مثل نی نی هاقهرمیکنه

چرابیچاره خواهرم انقدقلدروبی ادبه که بزرگترکوچیکترحالیش نیس

طفلی این وسط چیکاره بود 

منم خواهرم ازدواج کرده با شوهرشم از دشمن خونی بدترم

دقیقا توصیف منه

تا شوهرت به خواهرت کرم نریزه خواهرت بیخود همچین نمیشه 

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اساسی داره کنترل هیجان نداره انگار.باادماصمیمی میشه که کلی شوخی وخنده و...بعدکلی رفت وامدیهوبهش ...

حقم داره البته 

مشخصه ی مرد خوش رو‌و صاف. و ساده آیه فک‌میکنع همه باید مثه خودش باشه

طفلی این وسط چیکاره بود منم خواهرم ازدواج کرده با شوهرشم از دشمن خونی بدترمدقیقا توصیف منهتا شوهرت ب ...

نه خواهرم ازاول بامن بدبوده بعدازدواجمون به شوهرم نیش وکنایه میزنه ازاین کوچیکتراست که ریس همه ان

نه خواهرم ازاول بامن بدبوده بعدازدواجمون به شوهرم نیش وکنایه میزنه ازاین کوچیکتراست که ریس همه ان

من ک عاشق خواهرمم

ولی رابطمونم بخاطر شوهرش زیاد اوکی نیست دیگه 

باور کن حق داشتم 

بهم دسن درازی کرد شوهرش و به خود خواهرمم گفتم و از اون به بعد دیگه کلا کارمون دعواس خواهرمم طرف هیچکیو نمیگیره

دقیقا منم رییس خونم🤣

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
من دوستدارم به کینه تبدیل نشه

الان شده ک 

یعنی از رفتار همسرت کاملا مشهوده 

شما بعدا ک یک مقداری آروم تر شد سعی کن  بهش یاداوری کنی ک کینه گرفتن از آدما چقدر ب خودش آسیب میزنه... الان ولی بهش هیچی نگو