2777
2789
عنوان

خرید یلدایی عروس لطفاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 61 پست
خدایی قبول می‌کنی خودشون برات لباس بگیرن اونم پالتو و بوت

معلومه نه خب 

خرید اگه برا خودم باشه ترجیح میدم خودم برم  

چون سلیقه ها متفاوته  شاید از سلیقه اونا خوب قشنگ باشه ولی از نظر تو نه 

گلم توخیلی خوبی که چیزی نگفتی حالااینونمی گم بری دعواراه بندازی خواهرم دخترنداره برای عروسش چون من ه ...

من واقعا اینطوری نیستم هم زود پسند میکنم هم همیشه ملاحظه میکنم و دست رو چیزای گرون نمیذارم بخاطر همینم بهم برخورده 

حتی کمتر از اون چیزی که در نظر میگیرن انتخاب کردم همیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارش که درست نبوده ..وقتی آوردن ازشون استفاده نکن بگو سلیقه من نبودن ‌‌..اما قهر و دعوا فایده ای ندا ...

آره حوصله دعوا ندارم ندارم نامزدمم جوریه که خیلی کش میده یه چیزو نمیپوشم و واسش هیچی نمیخرم 

ن عزیزم همین اول کاری کدورت ایجاد نکن برا خودت. کینه همسر خوب نیس. زنگ بزن بگو کجان و برو و رسیدی بگ ...

خب همسرم با خواهرشه دو تایی خرید میکنن فقط بهش گفتم بوت ساق بلند دوست ندارم اونم گفت میدونم 

به درک نمیپوشم حالش جا بیاد 

من مراعات همسرمو کردم و نوبت خواهرش شد پدر همرو در میاورد واقعااااا پشیمونم خیلی زیاااد

منم همیشه مراعات کردم هر کادویی گرفتن کلی تشکر کردم و استفاده کردم تا ناراحت نشن بعد اونا اومدن سو استفاده کردن پالتو و کفشمم خودشون گرفتن 

معلومه نه خب خرید اگه برا خودم باشه ترجیح میدم خودم برم چون سلیقه ها متفاوته شاید از سلیقه اونا خو ...

منم اینو میگم اصلا شاید تو تنم خوب نشه از نظر اونا قشنگ باشه از نظر من نه . مخصوصا که خواهر شوهرم کلا سلیقه اش با من متفاوته 

منم همیشه مراعات کردم هر کادویی گرفتن کلی تشکر کردم و استفاده کردم تا ناراحت نشن بعد اونا اومدن سو ا ...

ن اشتباه نکن. با خاهرش باشه مگه تو غریبه ای.بنظرم یا برو و خوشحال باش یا نشین غصه بخورو زهرمار کن یلدارو برا خودت و همسرت. یا آخر هفته هم با خودت برو و چیزایی که دوست داری بخر تا دوباره بخره و دستش بیاد . بگو دوتا پالتو داشته باشم اشکال نداره 

منم اینو میگم اصلا شاید تو تنم خوب نشه از نظر اونا قشنگ باشه از نظر من نه . مخصوصا که خواهر شوهرم کل ...

میتونی یه بهونه اینکه اندازت نیس بگی بریم سایزش عوض کنیم بعد از اونی که خوشت اومد بگیری 

واقعا درک نمیکنم چرا خواهر شوهرا تو همه چی دخالت میکنن

ن اشتباه نکن. با خاهرش باشه مگه تو غریبه ای.بنظرم یا برو و خوشحال باش یا نشین غصه بخورو زهرمار کن یل ...

نمیشه که مثل ندید بدیدا بگم کجایین منم بیام فکر میکنن ندیده یه لباسم 

بیخیال اون لباسا میشم استفاده نمیکنم کلا به درک که پول داده 

میتونی یه بهونه اینکه اندازت نیس بگی بریم سایزش عوض کنیم بعد از اونی که خوشت اومد بگیری واقعا درک نم ...

دیگه ببینه اندازه مه چطوری بگم سایزم نیست 😂 

حالا جالبه خواهر شوهر من ازم کوچکتره اما رییس بازی درمیاره 

مامانم میگه ول کن ندید بدید نیستی که خودت لباس داری بحث نکن هر چی آوردن دستشون درد نکنه

درسته ولی وقتی برا شماس و‌پول نامزد شماس بهتره ب انتخاب خودتون باشه 

شوهر منم دوران نامزدی برام النگو اوورد ک سلیقم نبود دلخوری شد مامانم میگف برات طلا خریده زیادتم هس چیزی نگو ولی بردیم عوض کردیم اما یاد گرف از بعد عروسیمون هر وقت طلا بخره خودمو میبره یا نظرمو میپرسه 

همون اولش باید یچی میگفتی حالا ک لباسارو خریدن چیزی نگو استفاده هم نکن برا اونم چیزی نخر میفهمن ک اشتباه کردن 

آخه فقط سایز نیست که شاید از مدلش خوشم نیاد

برای تولدم از نزدیکانم برایم بارونی خرید ،مدلش کوتاه بود دوست نداشتم،گفتم برام گشاده ،هی گفتن مدلشه ،خلاصه زود عصرش رفتیم عوض کردیم بلند خریدم

سخت گیر،سال اول ازدواج حامله شدم وقت دکتر داشتم ،شوهرم گفت زودتر حاضر شو بریم گفتم برای چی ،گفت بعدا میگم ،رفتیم دنبال مادر و خواهرش هم اومد وقت دندانپزشکی داشتن،اول اونا را دندانپزشکی رسوند ،کار دکتر من زود تموم شد ،من همینطور تو ماشین موندم تا کارشون تموم شد،اوایل شوهرها از این دسته گلها به آب میدن