درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی دنبال مدل های خارجی ام و کلا پینترستم و اینستام فقط استایل و مدل لباس و ست میاد، دیگه یاد گرفتم، همش فکرمیکنم اگه فلان مدل بود اینو با چی ست میکرد
البته چون لاغر وقد بلنرم همیشه دردسر دارم تناسب نداره بدنم
ولی در ساده ترین شکل ممکن میگردم
فکر میکردم میمیرم...اما نمردم، فکر میکردم هرگز از غم و اندوه رها نمیشوم اما رها شدم، فکر میکردم این درد هرگز رهایم نمیکند اما رها کرد... فکر میکردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر میکردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمیکردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹
میتونی از تیپ هایی که شبیه استایلتن از گوگل ایده بگیری روش های مختلفی برای سر کردن شال و روسری هست اگه کیپ نمیبندی به نظرم این مدل که ضربدری میندازن رو شونه قشنگه
من اسپرت میپوشم معمولامینیمال و سادهالبته چون لاغر وقد بلنرم همیشه دردسر دارم تناسب نداره بدنمولی د ...
اتفاقا بهتره که، من قدم 174ئه و 55کیلوام، 3 سال یوگا کار کردم و کنارش ژیمناستیک، بدنم رو رو فرم اوردم، هر لباسی میپوشم امکان نداره ازم تعریف نکنن میگن شبیه مدلا شدی