2777
2789
عنوان

چرا اینجوره مدرسمونن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمونم پس چرا از شما ۱ گرفتن از ما ۵😶

نمیدونم والا شاید مدرسه شما امکانات بیشتری داره مدرسه ما فقط معلمای خوبی داره بقیش افتضاح 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

منم نمونم پس چرا از شما ۱ گرفتن از ما ۵😶

عزیزم اولا نباید اینقدر بگیرن دوما اگر همه کسانی که مثل شما مخالفن برن اداره امورش وپرورش ازشون شکایت کنن اینا اینقدر به زور نمیگیرن 

هرجیزی حدی داره 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

وا چرا هی هرروز هرروز😐😐

البته ما هم پارسال ۵۰ هزار تومان گرفتن برای چاپ برگه های امتحان خرداد و کارت ورود به جلسه، آخرش کارتو ازمون گرفتن (ازین طلقا و بیلبیلکا داشت)

همه با هم جمع شین اعتراض کنین

عزیزم اولا نباید اینقدر بگیرن دوما اگر همه کسانی که مثل شما مخالفن برن اداره امورش وپرورش ازشون شکای ...

مشکد اینجاس ک بچه هاشم در اون حد پایه نیسن

یعنی چند بار شده پشت پرده یه چیز میگن،شاکی ان،بعد جلو مدیر معلما گنگ میشن انگار

مشکد اینجاس ک بچه هاشم در اون حد پایه نیسنیعنی چند بار شده پشت پرده یه چیز میگن،شاکی ان،بعد جلو مدیر ...

شما برو اداره اعتراضت رو بگو باید جلوی اینچیزا گرفته بشه البته کگر پولشون بیجا وزیادی باشه 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺