2777
2789

دادشم معلم از همون روز اولی که رسمی شد حقوق گرفت 

یک کارت گرفت 13 ،  12 سال هر ماه 5 میلیون میریزه به اون کارت و اصلا دست نمی‌زنه بهشون الان نزدیک 1 میلیارد شده الان شروع کرده ماه 7 میلیون میریزه به همون کارت مامانم اینا تا آخر ماه اذیت میشن این ادم اصلا کمک نمیکنه مامانم 5 روز آخر ماه ازما قرض میکنه 

میخوام بهش بگم یکم کمک کن همیشه من دارم میدم

نمیدونم بگم یا نگم مامانم میگه نگو این حرفا 

چی میشه گفت

اختیار پولشو داره و نمیشه اجبار کرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی داداشت اگه مثلا چندسال پیش که برفرض مثال پانصد میلیون داشت ،،،طلا یا سکه خریده بود الان دوملیارد ...

من خودم بهش کار نميدم پول ار خودش ولی اصلا پول نمیده به مامانم 

سلام خونه هم داره داداشت؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

داداشا همینن داداش من از جیب بابام خورد واسه خودش جمع کرد ی بار نگفت ی روسری بخره برا مامانم یا ی بار شام ببره بیرون اینارو

ولی الان هرهفته باخانومش رستورانه بیمعرفتن خیلی

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
داداشا همینن داداش من از جیب بابام خورد واسه خودش جمع کرد ی بار نگفت ی روسری بخره برا مامانم یا ی با ...

دادشم از همون روز اول به فکر پول حتا یک ریال کمک نکرد نمیدونم چکار کنم 

دادشم از همون روز اول به فکر پول حتا یک ریال کمک نکرد نمیدونم چکار کنم

یکی دوبار ک مامانت قرض خواست بگو ندارم کم آووردیم خودمون بزار خودش بره ب پسرش بگه تو بگی میشی آدم بده مخصوصا ک مانانت خودش میگه نگو

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔

ما ی ساختمونیم.شوهرم حقوقش خب ۱۲تومنه دیگ پس اندازی نداریم و تااخر ماه کم میارییم واقعا.اما خیلی دستو دلبازه هروقت مامانش چیزی بخواد شوهرم اگ داشته باشه ن نمیگه.عوضش ازمامانشم میگیره.مثلا ما ی تومن کمکشون کنیم اونا ۵تومن کمک میکنن عوضش.منم قاطیشون نمیشم ک بگم چرا بمامانت اینا کمک کردی😂😂کاش داداشتون خودش میفهمید و ب مامانت حداقل تعارف میکرد

یکی دوبار ک مامانت قرض خواست بگو ندارم کم آووردیم خودمون بزار خودش بره ب پسرش بگه تو بگی میشی آدم بد ...

میگه نگو چون دادشم سریع ناراحت میشه همین الان هفته یک بار مامانم میبینه اگر بگم ناراحت میشه و دیگه نمیاد پیش مامانم 

ما ی ساختمونیم.شوهرم حقوقش خب ۱۲تومنه دیگ پس اندازی نداریم و تااخر ماه کم میارییم واقعا.اما خیلی دست ...

همین اصلا تعارف نمیکنه اقا از ماه بعد میخواد کل حقوق بریز تو اون کارت واقعا عصبانی هستم  

یکی دوبار ک مامانت قرض خواست بگو ندارم کم آووردیم خودمون بزار خودش بره ب پسرش بگه تو بگی میشی آدم بد ...

اگر ندم به دادشم نمیگه و تا آخر ماه خودش کم خرج میگره