2777
2789
عنوان

همسری که تکلیفش معلوم نیست 😑😑😑

137 بازدید | 20 پست

بمن میگه اولویتت و خوب نمیدونی هنوز 

در صورتی که من قشنگ همه الان می‌دونن مهم ترین شخص برام همسرمه و کلا همه میدونن طرفش هستم

اما خودش زمین تا آسمون فرق میکنه 

این حرفارو میزنه پیش من اما پیش خانوادش یجور دیگه هست...

فعلا از هم سر یه داستانی دوریم ... گوشی اینا نداره

ی روز تونست زنگ بزنه کلی خوشحال شدم اما برگشت گفت آره به مامان بابام زنگ زدم هیچکدوم جواب ندادن

بعد فهمیدم حتی قبل من به خواهرش هم زنگ زده 😑

چند روزه چشم انتظار ی زنگشم...امروز خواهر شوهرم زنگ زد گفت به تو زنگ زده گفتم نه به شما چی گفت آره زنگ زده و اینا ... دید ناراحت شدم گفت طولانی صحبت نکرد اصلا سریع تموم کرد...

من از خانوادش ناراحت نیستما از خود شوهرم که ادعاش میشه اما یجور دیگه رفتار می‌کنه عصبیم

شوهرت چقدر عجیبه😐

چرا باید قبل شما به بقیه زنگ بزنه😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت چقدر عجیبه😐چرا باید قبل شما به بقیه زنگ بزنه😐

خب نامزدن هنو

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خب نامزدن هنو

خب باشن😐

اون موقع با شوهرم دوست بودم رفته بود جایی یه مشکلی پیش اومد گوشیش خاموش شده بود یه روز 

رفت خونه یکی گوشیشو شارژ کرد فقط به من زنگ زد

بقیه خانوادش به من زنگ زدن گفتم حالش خوبه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
شوهرت چقدر عجیبه😐چرا باید قبل شما به بقیه زنگ بزنه😐

خیلی عجیییب

واقعا نمیدونم😑

بیشتر این اذیتم می‌کنه کلی ادعای عاشقی  و من همسرم خیلی برام مهمه داره اما تو عمل جوره دیگس

خب باشن😐اون موقع با شوهرم دوست بودم رفته بود جایی یه مشکلی پیش اومد گوشیش خاموش شده بود یه روز رفت ...

دقیییقا باید همینجوری باشه

زنگ بزنه به من چیزی بود خا من به خانوادش میگم دیگه

خب باشن😐اون موقع با شوهرم دوست بودم رفته بود جایی یه مشکلی پیش اومد گوشیش خاموش شده بود یه روز رفت ...

نمیدونم ولی معمولا سنتیا اینطور بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

دقیییقا باید همینجوری باشهزنگ بزنه به من چیزی بود خا من به خانوادش میگم دیگه

دقیقا

حتما در مورد این مساله سر فرصت وقتی که اومد باهاش صحبت کن

ما دوست بودیم خیر سرمون😑

دوست بدی بوده😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقاحتما در مورد این مساله سر فرصت وقتی که اومد باهاش صحبت کن

آخه من هرچی میگم اصلا یجوری بحث و طرف خودش میگیره منو مقصر جلوه میده کلا ترجیح میدم صحبت نکنم اما ایندفعه دیگه واقعا ناراحت شدم 

مامانم اینا واسه اینکه من حرص نخورم میگن خب مامانشه دیگه

اما من نمیگم با مامانش صحبت نکنه من میگم خب چرا برمیگرده میگه اولویت من تویی اما به خانوادش میرسه اینجوری نشون نمیده حداقل نمی‌داد من حرص نمی‌خوردم الان