2777
2789
عنوان

پشت هم وسایلامون داره خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست
واالله من با این فرهنگ چرت کشورمون مخالفم

هر چی میشه میگن قربونی

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

ببین من به دعا اصلا اعتقاد نداشتم 

ده ساله ازدواج کردم چند سالی میشد در حال ساخت خونه بودیم خونمون هم تکمیل بود اما نمی‌دونم چرا نمیشد بریم توش ساکن بشیم

شوهرم دنبال هر کاری می‌رفت جور نمیشد فکرشو بکن از بانک و اداره و حتی سوپر مارکت که می‌رفت کارش را نمی افتاد

تا اینکه دلو زدم به دریا زنگ زدم به یه دعا نویس آشنا گفت برا شوهرت دعا گرفتن که کارش راست نیاد 

یه دعا برامون نوشت در عرض دوماه به طور معجزه آسایی نصف مشکلاتمون حل شد

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از شهریور ماهم اینطوری شدیم 

یک طرف دیوار خیلی یهویی نم زد کل دیوارو گرفت

تلویزیونمون سوخت

گوشی من خورد شد مال شوهرم افتاد تو اب

گلدون چند میلیونی افتاد خاکشیر شد 

تلفن خونمون ترکید 

کابینت از جا دراومد همه در عرض یکی دوهفته 

ماشینمون دوبار تصادف کرد 

و....حساب کردیم 400 میلیون ضرر خورد بهمون هنوزم هیچکدومو درست نکردیم

از شهریور ماهم اینطوری شدیم یک طرف دیوار خیلی یهویی نم زد کل دیوارو گرفتتلویزیونمون سوختگوشی من خورد ...

یا خدا. هنوزم هست؟ شوهرم رفته بود پیش یکی فا ل گرفته بود که همه میگن درست درمیاد. میگفت هیچ دعا و طلسمی هم به اسمت نیست. واسه ما پیش اومد این داستان ها ولی در حد ۴۰ ۵۰ تومن

یا خدا. هنوزم هست؟ شوهرم رفته بود پیش یکی فا ل گرفته بود که همه میگن درست درمیاد. میگفت هیچ دعا و طل ...

خیلی بیشتر از این چیزا جالب اینه مثلا ماشین صفر .کابینتا نو بهترین چوب و...

اره خیلی بیشتر از این چیزا 

از یه طرف زندگی عاشقونمون یهو رفت رو هوا همین الانم با گریه تایپ میکنم

خیلی بیشتر از این چیزا جالب اینه مثلا ماشین صفر .کابینتا نو بهترین چوب و...اره خیلی بیشتر از این چیز ...

خیلی چشم احتمالا رو زندگیتون. سعی کن تا اونجایی که میتونی پنهون کنین. ماهم همینکارو کردیم هرچند یسری چیزها پنهون نمیشه کرد

خیلی چشم احتمالا رو زندگیتون. سعی کن تا اونجایی که میتونی پنهون کنین. ماهم همینکارو کردیم هرچند یسری ...

ماشین خریدیم وسایلمون نو بودن یهو همه چیز نابود شد رفتیم پله اول .توکل به خدا فقط موندم الان چطوری این همه ضرر رو درست کنیم 

ماشین خریدیم وسایلمون نو بودن یهو همه چیز نابود شد رفتیم پله اول .توکل به خدا فقط موندم الان چطوری ا ...

توکل بخدا. کسی که یکبار از صفر بلند شده بازم میتونه. یکم زمان میبره ولی برمیگرده ان شاالله همچی. کاش هرچی چشم بد از زندگیتون دور بشه