2777
2789

من میخوام برم سرکار ولی همه اش نگرانم نکنه خنگ بشم و هیچی یاد نگیرم 

چطوریه بنظرتون ؟ خیلی بابت این قضیه استرس دارم و هی عقب میندازم سرکار رفتنمو 

لیسانس حسابداری دارم ولی تا حالا کار نکردم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرست طبیعیه همه دارن راه میفتی نگران نباش

یعنی بنظرت کارو یاد میگیرم ؟؟ چطور برخورد میکنن باهام که کار بلد نیستم ؟ 

البته دوران دانشجویی خوب بودما درس هارو میفهمیدم قشنگ

منم احساس خنگی میکردم و هنوزم میکنم ولی از خیلی از همکارام بهترم😂 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
منم احساس خنگی میکردم و هنوزم میکنم ولی از خیلی از همکارام بهترم😂

🫡 چ خوووب که از بقیه بهتری

🫡 چ خوووب که از بقیه بهتری

بخدا خودمم هنوز بعد چند ماه حس میکنم خنگم ولی سرپرستمون بیشتر از من راضیه تا بقیه😄

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
یعنی میترسم وقتی رفتم کارهارو یاد نگیرم

اهان 😁 منظورت این بود 

ببین همه ادمهایی که میبینی سر کار هستن، روز اول استخدام تقریبا هیچ آشنایی با کارشون نداشتن. چون روال کاری هر اداره، سازمان، شرکت ، موسسه یا ... مختص خودشه و طبق ضوابط خودش انجام میشه . من همکاری داشتم که از استان دیگه ای انتقالی گرفت اومد اداره ما. یعنی از اداره خودمون تو استان دیگه ، و پست و شغلش هم هیچ تغییری نکرد ولی وقتی اومد اینجا تا یکی دوماه داشت کارآموزی می‌کرد😄

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

اهان 😁 منظورت این بود ببین همه ادمهایی که میبینی سر کار هستن، روز اول استخدام تقریبا هیچ آشنایی با ...

مرسییی عزییزم اره درست میگی 🥲🙏