2777
2789
ن خواهرم مامانم

خودت تنهایی بشین بخور 😅

چی درست کردی حالا؟

اغلب کم آشپزی میکنی؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرغ پختم کنارس سیب گوجهمگه بده؟

من داداشم از مدرسه اومد گفت اه این جیه منم بشقابشو ریختم جلو جوجه ها ی وعده غذا نخورد حالش اومد سرجاش، تا دفعه ایراد نگیره. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
اره کمولی مرغ گذاشتم میگن دوست ندارم

اتفاقا باید تشکر کنن ازت که نون و پنیر نذاشتی جلوشون😁

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وا چه پر رو فک‌ کن بری خونه یکی بگی غذا تون بد شده 😐

غریبه ک نیستن مثلا مامان و داداش و خواهرامن

مامانم و ابجیم همش الکی ایراد میگیرن

ناراحت میشم از شوهرم میپرسم میگم تورو خدا راستشو بگو اگه بده بگو تو بگی ناراحت نمیشم تلاش میکنم بهتر بشه

اما شوهرم همیشه از دستپختم ب شدتت تعریف میکنه همیشه میگه غذاهات فوق العاده هستن میگه دستپخت همشون رو خوردم دست پختت از همشون بهتره 

منم همینم اسی هروقت چیزی میپزم اینقدر عیب میگیرن ک خودم نمیخورم میرم تو اتاق 

من عادت کردم

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)