2777
2789
من گاهی احساس میکنم کسی برام دعایی چیزی گرفته چون یکدفعه به طرز عجیبی زندگیم بهم ریختهو چیزای عجیبی ...

چهارشنبه ها آیه 23 سوره فرقان را باحضور قلب بخون

وَقَدِمْنَا إِلَىٰ مَا عَمِلُوا مِنْ عَمَلٍ فَجَعَلْنَاهُ هَبَاءً مَنْثُورًا

اگر شرایطش رو داری؛هنگام خوندن این آیه

روی ذغال گداخته شده؛اسپند با زاج سفید دود کن و اطراف خانه بچرخون

هشت تا چهارشنبه انجام بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر کسی واقعا کار دعانویسیش خوب باشه به کسی نمیگه و حتی تلاش میکنه بقیه چیزی نفهمن

عزیزم چیزی که علم نمیپذیره پذیرشش جهل است . اگر از دست دعا نویس کاری می آمد پیغمبر جنگ نمیکرد . دعا مینوشت دشمن زمینگیر میشد 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

عزیزم چیزی که علم نمیپذیره پذیرشش جهل است . اگر از دست دعا نویس کاری می آمد پیغمبر جنگ نمیکرد . دعا ...

دوست عزیز؛من نگفتم با جادو همه کار میشه کرد

در بسیاری از کتب تاریخی؛رد پایی از سحر و جادو دیده میشه

خیلی ممنون از راهنماییتون از امشب انجام میدم

امیدوارم مثمر ثمر باشه

اگر امکان سفر به کربلا دارید؛حتما انجام بدهید

چندین آداب . ادعیه خاص باید زیر قبه بخوانید تا اگر کسی براتون دعا گرفته،سحرش باطل بشه

خیلی ممنون از راهنماییتون از امشب انجام میدم

در کل زیاد به دعا گرفتن این و اون اعتقاد نداشته باشید

دعا و طلسم گرفتن کار هرکسی نیست

بسیاری از مشکلات و گرفتاری ها حاصل انتخاب ها و رفتارهای نادرست خود ما نسان ها هست

هرکسی هنر اینو ندارهولی میگن که دولت اسرائیل استفاده میکنه از جن ها برای خب اوردن بردنحتی تو یه فیلم ...

ول کن بابا 

کدوم فیلم ‌؟

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

از کجا میدونی استفاده نمیکنن

من بختم فک کنم .... نمیخام ب زبون بیارم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

اگر دعا نویس هنری داشت برای خودش یه دعا مینوشت که نخاد گدایی کنه .

اولا دعانویسا خیلی پولدارن 

دوما گدایی نیس 

وقتی ی دعا ۷ میلیونه 

البته من ۷ تومن ندادم ولی هس 

سوما یه شغل دارن زندگی و خونه هاشونم عالیه 

تاثیر داره متاسفانهان شالله هرکی استفاده میکنه برای خراب کردن زندگی دیگریصد بدترش برگرده به زندگیش

من خواهر شوهرم برای ما انجام میداد.هر چهل روز یه بار همه رو دعوت میکرد.من متوجه شدم.گاهی سر چهل روز سرزده میومد.لب به هیچی نمیزد.اینقدر دل شوهرم از من سیاه شد.هر روز دعوا.ختم نازنین پدرم تو مراسمها زمزمه طلاق من.هیچوقت حلالشون نمیکنم.درسته برگشتم به زندگی ولی سر سوزن دلخوشی ندارم

دوست عزیز؛من نگفتم با جادو همه کار میشه کرددر بسیاری از کتب تاریخی؛رد پایی از سحر و جادو دیده میشه

خب اسمش روشه دیگه جادو یعنی همه کار میشه کرد اگه باشه