2777
2789
عنوان

اینطور مواقع پسرا چه هدفی دارن

90 بازدید | 15 پست

اگر ی پسر هزاری هم با دوست دخترش فاب باشن اما پسره به دوست دخترش خیانت کنه یعنی دور از چشم اون با دخترای دیگه هم همزمان باشه 

میشه گفت  قصدش جدیه؟ یا دوست دخترش رو عاشقشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی سر مثل آنتن آنالوگ همه جا می‌چرخه و همه رو میگیره یعنی هوسه عزیزم هوسه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

سبحان الله

کاش دخترا یکم بشناسن ذاته بعضی پسرارو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خودت چی فک میکنی؟!

چقدرم که قصدش جدیه...

عزت نفس نداشته دخترا باعث میشه پسرا این غلطا رو کنن دیگ

تهشم بگن خب مگه چیه جوونی کردم شیطنت کردم😐😐

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اگه قصدش جدی بود برای ازدواج ک خیانت نمیکرد عزیزم💔

درسته ولی خب با این ک دوست دختر نمیدونه داره بهش خیانت میشه چرا خب دختررو ولش نمیکنه یعنی اینطوری که واسه همه اون دخترا ی کار انجام میده ب دید بهشون نگاه میکنه تا موقع ازدواجش ک بره سراغ یکی دیگه؟

درسته ولی خب با این ک دوست دختر نمیدونه داره بهش خیانت میشه چرا خب دختررو ولش نمیکنه یعنی اینطوری که ...

بیشتر برای سرگرمیه و اینکه عادت کرده ب بودن اون دختر ، اگه تصمیمش جدی بود نمیرفت ذهنشو درگیر روابط دیگه کنه

بیشتر برای سرگرمیه و اینکه عادت کرده ب بودن اون دختر ، اگه تصمیمش جدی بود نمیرفت ذهنشو درگیر روابط د ...

دقیقا 

بعد تازه فکرکن هم این دوست دخترش هم دخترای دیگه رو یواشکی خونش هم ببره یعنی دخترا باهاش برن خونه بنظر من علاوه بر خودش دخترا هم خیلی ارزش قائل نمیشن برای خودشون