2777
2789
عنوان

یه خواستگار دارم بنگاه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 20 پست
بنگاه دارا یک در ملیون خوب در نمیان با جرات پای حرفم وایمیسم همه حروم خور.

لطفا راجب همه اینطور نگو

داداش منم بانگاه داره

یه بار سر فروش یه زمین تا پای نوشتن قراداد رفت بعد دقیقه نود ک فهمید از توی زمین کابل فشار قوی رد میشه زنگ زد ب خریدار  گفت و خریدار هم منصرف شد.. پس لطفا ی حرفو کلی نزنید.. همه مثل هم نیستن🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا راجب همه اینطور نگوداداش منم بانگاه دارهیه بار سر فروش یه زمین تا پای نوشتن قراداد رفت بعد دقیق ...

عزیزم شما میتونید راجب برادرتون یکم توضیح بدین...

بالاخره تجربه دارید..کاربرای اینجا عادت دارن فقط یه حرفی زده باشن...

از اخلاقیات برادرتون بگین که ایا حلال حروم این مسائل براشون مهمه؟

عزیزم شما میتونید راجب برادرتون یکم توضیح بدین...بالاخره تجربه دارید..کاربرای اینجا عادت دارن فقط یه ...

همینطوری نمیزنیم همین الان ۴۰ ملیونم دست بنگاهیه نمیده. میگه ندارم ینی بنگاهی نداره؟

تازه فامیلم هس. 

چن سالم مستاجر بودم با بنگاهی سرکار داشتم همه بدتر از هم. حالا اگه شما دلت گیر اوشونه قضیه فرق میکنه

عزیزم شما میتونید راجب برادرتون یکم توضیح بدین...بالاخره تجربه دارید..کاربرای اینجا عادت دارن فقط یه ...

اول بگم ک داداشم دبیره ولی از اونجایی ک حقوق معلمی اصلا کفاف نمیده به عنوان شغل دوم بانگاه زده

من داداشم از لحاظ اعتقادی معمولیه ولی به حلال حروم حق‌الناس اینا خیلی اهمیت میده مثل همین نمونه ای ک تعریف کردم

ببین عزیزم همه مثل هم نیستن.. مثلا خود داداشم تعریف می‌کرد ک یکی از بانگاهی ها ک رفیقشه مثلا قیمت ی ملک رو بیشتر از چیزی ک فروشنده میگه میزاره و باقی پول رو به جیب خودش میزنه.. ولی این جور آدما توی همه شغل ها هستن.. آدم ک بخاد حلال حروم سرش نشه دیگه ربطی به شغل نداره.. اتفاقا امشب بابام داشت تعریف می‌کرد ک همکارش(بابام نگهبانه) وقتی شیفتش تموم شد و میخاد بره انگشت روی دستگاه شناسایی نمیزنه(وقتی انگشت نمیزنه اون تایمی ک سرکار نیستش هم به عنوان ساعت کارش حساب میشه و حقوق دریافت میکنه) و بهانه اش هم اینه ک بقیه دارن هزار برابر این حق ما رو میخورن بزار ماهم یکم بخوریم.. درحالیکه بابام هیچوقت چنین کاری نمیکنه.. پس قبل از هر چیزی خودت باید راجب اون آدم،اخلاقش،اعتقادات و معیارهای شناخت پیدا کنی و ن صرفا از روی شغلش