2777
2789
عنوان

از تسلط هوش مصنوعی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 119 پست
ربات ها خودشون کارشون و انجام میدن و انقدر جلو میرن تا با ما هم وارد جنگ میشن .فیلم های ماتریکس.نابو ...

بنظرم همش تخیلات

خب اگه واقعا رباتا انسان رو نابود میکنن پس چرا آدما دارن وسیله نابودی خودشون رو میسازن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ سالی سه رقمی شدی ؟ من ۸۶ 😅 البته ک تاثیری تو زندگیم برای من نداشت

۹۹

ولی نون کرد واسه من😂

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

بنظر من خیلی خوبهاگه همه کارا رباتیک بشه من شنیدم باعث سود در جامعه میشه واز اون سود به مردم حقوق مع ...

تو کشوری مثل ایران که صبح تا شب کار می‌کنیم باز نمیتونیم از پس هزینه ها بر بیایم بعد که همه چی شد هوش مصنوعی و ... به ما پول مفت هم بدن؟ فک نکنم 

بنظرم همش تخیلاتخب اگه واقعا رباتا انسان رو نابود میکنن پس چرا آدما دارن وسیله نابودی خودشون رو میسا ...

یه نظریه  هست  ریست جهانی.میگن تاحالا چندبار این اتفاق افتاده و تمدن انسان نابود شده و بعد دوباره شروع شده.هردفعه هوش مصنوعی نابودمون کرده ولی بازم همین راه و رفتیم.مثل فیلم ماتریکس

بنظرم همش تخیلاتخب اگه واقعا رباتا انسان رو نابود میکنن پس چرا آدما دارن وسیله نابودی خودشون رو میسا ...

چون اونایی که تو راس قدرت هستن میخوان جمعیت دنیا کم بشه و خودشون باقی بمونن و چون خودشون سازنده این ربات ها هستن میدونن چطور کنترل کنن اونارو