2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری رو تصمیم داری انجام بدی انجام بده با جون دل 

کنکور دوباره ای

آزمون استخدامی ای

کرفتن تافل و مهاجرت

گرفتن ارشد و دکترا 

و یا هر تصمیمی که داری فقط براش وقت بزار و آدمی سمی و فاز منفی رو حذف کن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

افکار مثبت و دیدگاه مثبت و حس شکرگزاری زندگیت رو تغییر میده حتی اگر فعلا تو شرایط به ظاهر سختی هستی اینها رو حفظ کن

هیچ چیز و هیچ کس ارزش گناه و معصیت و نافرمانی خدا رو نداره با خدا رفیق باش و اونو الویت زندگیت قرار بده

حس و حال خودت رو به هیچ کس و هیچ چیز گره نزن تو نیازمند هیچ کدوم نیستی برای داشتن حس خوب 

به خودت اهمیت بده خودت رو ارزشمند و محترم بدون 

چجوری میشه اعتماد به نفسمون رو تقویت کنیم؟

معمولا و بدبختانه یه سریا مثل من، با وجود همه چی تموم بودن بعد از اینکه سنشون رفت بالا و صدتا نمونه آدم دیدن که فقط با اعتماد به نفس بهترین زندگیو دارن، تازه میفهمن عههه بابا اصلا اونجوری که من فکر میکنمو تو دلم حساب کتاب میکنم نیس.

چیزی که من فهمیدم، هرچقدر یه ادم از خانواده آروم و بی عقده ای بیاد و پدر و مادرش ارتباط خوبی باهم داشته باشن، اون شخص تو زندگیش موفق میشه و انتخابهای بهتری داره. 

هر کاری میخوای انجام بدی تا ۴۰ ساله نشدی باید انجام بدی. سن که از ۴۰ بگذره خیلی لذّت ها بی معنی میشه و نسبت به داشتن و نداشتنش بی تفاوت میشی.

ازدواج، بچه دار شدن

موفقیت شغلی و درآمد خوب، خونه خریدن، ماشین خریدن

مسافرت و لذّت تفریح

سعی کن تا قبل ۴۰ سالگی به این چیزها برسی

معمولا و بدبختانه یه سریا مثل من، با وجود همه چی تموم بودن بعد از اینکه سنشون رفت بالا و صدتا نمونه ...

واقعا خیلی دوست دارم با اعتماد به نفس باشم ولی نمیدونم چجوری باید یادبگیرم تو خانوادمم شرایطی نبوده که بتونم با اعتماد به نفس بزرگ بشم💔

واقعا خیلی دوست دارم با اعتماد به نفس باشم ولی نمیدونم چجوری باید یادبگیرم تو خانوادمم شرایطی نبوده ...

متاسفم.

ولی همینکه نقش خانواده رو بفهمی مهمه. حتما یه دوره پیش تراپیست برو و طرحواره های ذهنتو اصلاح کن. همه چیز تو فکر آدمه. همه چیز اونجاست و هر اتفاقی که تو آینده برات میفته تاثیر گرفته از ذهنته