2777
2789
عنوان

نمیاد بریم حلقه بخریم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حواسم نبود دوست عزیز عجله نکن ...به مادرت بگوسنگ رویخم نکن ..بعداکلی حرف بشنوم

تحت فشارم از دو طرف 

از ی طرف مامانم هی میگه پولمو بدم سکه اگ دو هفته پیش خریده بودید الان سه تومن ضرر نمیکردید

از ی طرف نامزدم هی میگه وقت میخوام و بهونه میاره در حالی ک دیدم موجودیشو پول داره

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

تو شهرمون نسبتا عادیهولی من بزرگ شده اینجا نیستمبقیه رو مسخره کردم خدا گذاشت تو کاسه ام🤷🏻‍♀️

هیچ یک ار رفتار نامزدتو نادیده نگیر الان اولاشه اینطوری میکنه خددتو گول نزن ممکنه بعدش بدتر از اینم بکنه

اگه اینجوریه توصیه میکنم کلا درباره ازدواجت تجدید نظر کنی

خودمم ب همین فکر میکنم

مگه نمیتونه ی روز رو مرخصی بگیره؟

هیچ یک ار رفتار نامزدتو نادیده نگیر الان اولاشه اینطوری میکنه خددتو گول نزن ممکنه بعدش بدتر از اینم ...

منم ب همین فکر میکنم

میتونس مرخصی بگیره فردا رو 

با این اوضاعیم ک پیش اومده و تهدید ها چیزی بشه سریع اماده باش میخورن زودتر از همه میرن دیرتر از همه میان

منم ب همین فکر میکنممیتونس مرخصی بگیره فردا رو با این اوضاعیم ک پیش اومده و تهدید ها چیزی بشه سریع ا ...

اگه میببنی از الان برات وقتی قایل نمیشه کنارش بذار پیرت میکنه با بی توجهیش 

بذار اونی بیاد که برات در هر شرایطی وقت بذاره نه اینکه  بهونه بیاره

اگه میببنی از الان برات وقتی قایل نمیشه کنارش بذار پیرت میکنه با بی توجهیش بذار اونی بیاد که برات در ...

من دلیل بهونه اوردنشو نمیفهمم واقعا هی میگه عجله نکن 

نمیدونم منتظر چیه 

تحت فشارم از دو طرف از ی طرف مامانم هی میگه پولمو بدم سکه اگ دو هفته پیش خریده بودید الان سه تومن ضر ...

عزیزم پول بده به مادرت ..بگوموقع خریرخودت تشریف بیارحساب کن ..خودت روبکش کنارببین هرچه مصلحته همون کار روانجام بده 

مامانم تو فشارم گذاشته میگه یا بگو بریم حلقه بخریم یا من پولمونو بدم سکه بی ارزش نشه

نه اصلا...پول نگه دار بزار هروقت خودش گفت تو دیگه نگو

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مامانم راس میگه نگه داشتنش ضرره

خب اومدیو گفت هفته آینده بریم اون موقع میخوای چیکار کنی سکه رو بفروشی؟ از روشم میوفته 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خب اومدیو گفت هفته آینده بریم اون موقع میخوای چیکار کنی سکه رو بفروشی؟ از روشم میوفته

میگم نمیام

بزاریم ی هفته قبل عید بخریم 

چرا من ب خرف اون باشم 

اون ب حرف من گوش کنه