2777
2789
خب دیگه خوبیش اینه که مستقلی از این لحاظ جلویی ، ایشالا هر چی خیره عاقبت بخیر بشی 🍒 💚

چه فایده دو روز دیگه شوهرم میدن به یه آدم بسته تر باید تو خونه بشینم برای دو قرون سرم منت بذاره ، کاش اوکی نشه یا اگه شد تا فردا زنده نباشم

چه فایده دو روز دیگه شوهرم میدن به یه آدم بسته تر باید تو خونه بشینم برای دو قرون سرم منت بذاره ، کا ...

ای بابا کامل میدونم چی میگی 🤦🏻 دعا میکنم نشه یا می‌دونم ایده احمقانه‌ ایه ولی تو یه کاری بکن مجلس امشب خوب پیش نره سوتی بده یا بگو نه رد میکنم جلوی خود خانواده خاستگار 

جز اکیپ دختر خاله های نی نی یار☘️اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا تو فکرش بودم بد بنظر بیام ولی بعدش اینا دیوونم میکنن

نه یه کاری بکن تا خواستگاری که مورد  پسندت نیست نیومده الکی ازدواج نکنی و یه عمر عذاب نکشی به خدا حیفی 

جز اکیپ دختر خاله های نی نی یار☘️اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

کاش تو جای خونوادم بودی

عزیزم 🥺 کاش الان پیشت بودم کمکت میکردم یا خودم مجلس رو به هم میزدم ، حداقل برات دعا میکنم امشب ختم به خیر بشه انشالله 

عزیزم 🥺 کاش الان پیشت بودم کمکت میکردم یا خودم مجلس رو به هم میزدم ، حداقل برات دعا میکنم امشب ختم ...

سلام عزیزم خوبی خونواده پسره اومدن منم به خونوادم گفتم نمی‌خوام خداروشکر قبول کردن