2777
2789
عنوان

راهکاری برای فشار خون بالا دارید لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶

با فشار ۱۶ حالش چجوریه الان؟ 

شوهر من در حالت عادی فشارش ۱۷ رو ۱۳ هستش😭 اما حالش خوبه مثلا سر درد بشه میره رو ۲۰ 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ببین هیچ چیزی فشار خون رو  جز دارو کنترل نمیکنه

درمان سنتی نهایتا دو ساعت پایین میاره.

نگران نباش فشار ۱۶ خیلی بالا نیس

برید یه دکتر عمومی دارو میده

ولی میتونی خودت بری داروخانه قرص لوزارتان ۲۵ بخری اول یه نصفه بدی بخوره اندازه گیری کن اگر باز بالا بود یه نصفه دیگه مصرف کنه

از ماست که بر ماست

خوب چرا نمیبرید دکتر قرص مناسب بده

خود مادرت حس نمیکنه فشار خونش بالاست؟

سرگیجه و تهوع نداره؟

با آبلیمو و آبغوره نمیشه درمان کرد. دارو میخواد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
با فشار ۱۶ حالش چجوریه الان؟ شوهر من در حالت عادی فشارش ۱۷ رو ۱۳ هستش😭 اما حالش خوبه مثلا سر درد بش ...

اونوقت دارو نمیخوره شوهرت؟

شوهر من فشار خون و چربیش بالا بود، رگای قلبش گرفت، الان همه رگاش استنت گذاری شده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من شنیدم یه مقدار شنبلیله خشک روی غذاشون بپاشن خیلی پایین میاره فشار رو برا مامانم پودر کردم ریختم ت ...

حتما این کار رو میکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
خوب چرا نمیبرید دکتر قرص مناسب بدهخود مادرت حس نمیکنه فشار خونش بالاست؟سرگیجه و تهوع نداره؟با آبلیمو ...

خوب رفتیم دیگه قرص زیر زبونی داده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
خوب چرا نمیبرید دکتر قرص مناسب بدهخود مادرت حس نمیکنه فشار خونش بالاست؟سرگیجه و تهوع نداره؟با آبلیمو ...

سرش درد میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب رفتیم دیگه قرص زیر زبونی داده

زیر زبونی که دائمی نیست. برای همون موقع خوبه. الان باید روتین دارو بخوره