2777
2789
عنوان

معجزه ی افزایش وزن من🧋

97 بازدید | 13 پست

دخترا من از بچگی تا ۱۸سالگی بشدت لاغر بودم. یعنی دکتر تغدیه ای نبود نرفته باشم، کلاس والیبال، شربت اشتها...هیچییی روم اثر نداشت

تا اینکه یکی بهم پودر جینسینگ معرفی کرد. یه سری عوارض داشت که به جون خریدم و وزنم طی ۲ماه از ۴۰ رسید به ۵۲😍

بعدش رفتم بدنسازی نوشتم

تقریبا ۱سال مداوم کار کردم که از ۵۲ رسیدم به ۵۴

خیلی خیلی حالمو خوب می‌کرد و انرژی میداد اما تغییری که تو بدنم میخواستم رو نگرفتم و بیخیالش شدم(مخصوصا که مشغله م زیاده)

دیگه از مرداد اومدم کالری شماری رو امتحان کردم. با یه برنامه ک رایگان از مایکت دان کرده بودم. و تونستم در عین ناباوری بدون هیچ قرص و پودری، فقط با این روش از ۵۴ به ۶۳ برسم

خلاصه که الان اون هیکل پری کا مد نظرم بود رو بدست آوردم و خداروشکرررررر

اگه سوالی هست کمکتون میکنم🎀🌸

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی چند کالری میخوردی که تونستی چاق شی؟

اول ۱۵۰۰

آخرا بالای ۳۰۰۰

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

از کجا بگیرم این‌پودر و چجوری بخورم

مامانم از عطاری گرف

اسی چجوری بالای ۳۰۰۰ تا مبخوردییی من هر چی میخورم نهایت میشه ۲۰۰۰ تاچیا میخوردی

اولا ک نمیتونستم

الان اشتهام خیلییی شده

دوبار صبحونه راحت میخورم

بستنی پیراشکی 

فست فود 

کلا همیشه گشنمه