2777
2789
عنوان

پارتنرتون قدش چند باشه ایده آله❓

201 بازدید | 51 پست

بگین خودتون قدتون چنده وو دوس دارین طرف چند باشه😁

من خودم ۱۷۰ م 

دوس دارم طرف ۱۹۰ باشه🫣

نرماله؟😂

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۶۳  همسرم ۱۸۸ یکی از معیارهای ازدواجم قد و هیکل بود اصلا نمیتونستم به پسرای ریز جسه به عنوان همسر نگاه کنم 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
بالای دومتر لطفا بدون چونه زدن قبول کنید ! قد خوشبختی نمیاره خوش خلقی نمیاره

نگفتیم خوشبختی میاره

صرفا دوس داریم فقط😂

الهی که به ارزوتون برسین امین

خب کلااا قد پسرا باید بلندتر باشه دیگه نه؟

اصلا حس شوهر بودن نمیده که همقد باشیم😑

حداقل یه ۱۰ ۱۵ سانتی

نگفتیم خوشبختی میارهصرفا دوس داریم فقط😂

مشکل مردم ما اینه که نمیدونن هرکسی برای انتخاب یار ( همسر یا دوست) یکسری علایق‌ها داره 

که اگر اون معیارها و علایق رو در شریک عاطفیش نبینه اصلا نمیتونه همراه خوبی برای اون دختر یا پسر باشه باشه! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.