2777
2789
عنوان

دوستم و خانوادش گند زدن تو زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 44 پست
جواب دادم بدتر تخریبم میکنن هربار جوابشون رو میدم

بگو من هرکاری دوست داشته باشم انجام میدم در جواب مادرش برا دماغت بگو مهم نیس ک دکتر گند زده فوقش دوباره میرم ترمیم ، در جواب گفتن نامزدت تازه ب دوران رسیده هس بگو برام فقط  همین که عرضه کار کردن داره خودشو کشیده بالا برام کافیه ، در جواب این که گفتن خیانت می‌کنه بگو ای بابا این دوره زمونه ک همه خیانت میکنن زن خیانت می‌کنه چ برسه ب مرد  مهم اینه ک منو برا زندگی انتخاب کرده ، طوری جواب بده ک حرفاشون روی تو تاثیر نداره کم کم دیگ خفه میشن

وا چجوری نداره که مگه نون و آبتو میدن؟؟؟ بلاک کن بره . شک نکن از حسادتشون اونطور میکنن . هرچی جلو تر ...

ببین بیچارم کرده اون روز زنگ زده بود میگفت خب دوست پسرت تابستون کجا رفته مسافرت اینی ک انقدر ادعا داره کفتم ادعا نداره بنده خدا خانوادگی رفتن فرانسه گفت واای نکشتمون پسره روستایی حتما قسطی رفتن دیگه 

گلم ک برات نمیخره حتما دوست دختر دیگه ای داره قبل تو یا انقدر گداست حاضر نیست یه دسته گل برات بگیره

گفتم هنوز یک ماه نیست باهمیم گفت پسری ک دوستت داشته باشه روز اول گل و هدیه میده بهت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردم حسود و عقده ای آن 

ما عم یه دوستی داشتیم از قصد سعی می‌کرد آدمها رو چشم بزنه ...

از مدل حرف زدنش و چشماش کاملا معلوم می شد رفتاراش 

خیلی حسود بود ...

ما هم کلا کات کردیم ؛ مامانم یه وقتایی میگه بیاین دوباره باهاشون ارتباط بگیریم من میگم نه طرف زندگی خراب کنه ...

مگه دیوونه ای ؟؟

حرف بقیه برات مهم نباشه حتی خواهر برادر آدم بهت حسادت میکنن چه برسه به غریبه ...

بینی ات هم ورم داره تازه بعد ۶ ماه جا میفته تو صورتت ...

بگو من هرکاری دوست داشته باشم انجام میدم در جواب مادرش برا دماغت بگو مهم نیس ک دکتر گند زده فوقش دوب ...

مادرش میگفت بابای پسره ماشینش خارجیه زمان ارزونی خریدن فکر نکنی چیزی داره اینا فقط منتظرن باباعه بمیره بلکه همین ماشین رو تقسیم کنن وگرنه هیچ گوهی نیستن 

من چون مثل دخترمی دلم برات میسوزه بهت میگم 

بعد مادرش میگفت پسره ۲ متر قدشه به تو نمیخوره برو با هم قد و قواره خودت بعد یه پسر زشت تو خیابون نشون داد قد کوتاه معمووولی گفت همین این بهت میاد

ببین بیچارم کرده اون روز زنگ زده بود میگفت خب دوست پسرت تابستون کجا رفته مسافرت اینی ک انقدر ادعا دا ...

عزیزم بگو اینقدر گل دیدم ک از یه نفر دیگ گدایی نکنم ، این ک میگ همش روستایی بگو والا این دوره زمونه دیگ روستا و شهر معنایی نداره هر جای دنیا باشی اگ عرضه داشته باشی می تونی خودتو بالا بکشی و پولدار بشی ، بگو خیلی ها بالاشهرن ولی عرضه ندارن خودشونو بالا بکشن

ببین بیچارم کرده اون روز زنگ زده بود میگفت خب دوست پسرت تابستون کجا رفته مسافرت اینی ک انقدر ادعا دا ...

وای ببین اصلا دلیل نداره انقدر بهشون اجازه دادی  تو زندگیت بیان 

دفعه بعد زنگ زد جواب نده

ببین من حتی خواهرمم حق نداشت ازم سوال خصوصی بپرسه . یکم عزت نفس داشته باش جواب نده تا حرف نشنوی . ببین فردا ازدواجم کنی زندگیتو بهم میزنن . کات کن بره گم شه .حتی به فحش کاری هم کشید بذار بکشه . فردا دعا و طلسمم بهت میدن این عفریته ها

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
مادرش میگفت بابای پسره ماشینش خارجیه زمان ارزونی خریدن فکر نکنی چیزی داره اینا فقط منتظرن باباعه بمی ...

این دیگ تابلو از حسادتشه ، بگو الان همه دخترا خودشون برا پسر قند بلند جر میدن ، اینجوری جواب بده ک بسوزه 

عزیرم خودت تنت میخاره وگرنه ننت که نیست نشه قطع رابطه کنی. از همین بلاک و تمام. توضیحم نمیخاد بدی

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
وای ببین اصلا دلیل نداره انقدر بهشون اجازه دادی تو زندگیت بیان دفعه بعد زنگ زد جواب ندهببین من حتی ...

وای از کجا فهمیدی اهل دعا و طلسمن؟؟

اخه همیشه پیش فالگیر و دعانویسن تو خونشون کیفشون گردنشون پر از دعاست!

عزیرم خودت تنت میخاره وگرنه ننت که نیست نشه قطع رابطه کنی. از همین بلاک و تمام. توضیحم نمیخاد بدی

من خیلی خجالتی و کم رو ام نمیدونم چیکار باید کنم یا چطوری بگم مایل به ادامه ارتباط نیستم 

وای از کجا فهمیدی اهل دعا و طلسمن؟؟اخه همیشه پیش فالگیر و دعانویسن تو خونشون کیفشون گردنشون پر از دع ...

مشخصه دیگه .تو خیلی ساده ای که هنوز داری باهاش ادامه میدی . تا بیچاره ت نکردن باهاشون کات کن . ببین  الکی بهشون  بگو با دوس پسرم بهم زدم .

. اصلا از خوشی های زندگیت چیزی بهشون نگو 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من خیلی خجالتی و کم رو ام نمیدونم چیکار باید کنم یا چطوری بگم مایل به ادامه ارتباط نیستم

بابا بلاکش کن . همسایه هستید یا خونتون دوره؟ بلاک کن اگه هم دیدیشون محل نده

خودشون گم میشن میرن

مشخصه دیگه .تو خیلی ساده ای که هنوز داری باهاش ادامه میدی . تا بیچاره ت نکردن باهاشون کات کن . ببین ...

من واقعا با پسره بهم زدم پسره تهش گفت بخاطر حرف چهارتا ادم اشغال حسود که چشم دیدن خوشحالی و موفقیت زندگیت رو ندارن گند نزن تو زندگیت رابطمون ک تموم شد ولی دفع بعد روابط بعدیت عاقلانه عمل کن

نمیخاد بگی دیگه نه جواب تلفن بده و نه رفت امد کن‌ بدهکار کسی نیستی توضیح بدی. اونا شهری ان به شما روستایی ها نمیخورن و تمام

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
من واقعا با پسره بهم زدم پسره تهش گفت بخاطر حرف چهارتا ادم اشغال حسود که چشم دیدن خوشحالی و موفقیت ز ...

الان کات کردی با پسره ؟؟؟؟ احمقیییییی؟؟؟؟