2777
2789
آره اگر لاغر باشه ولی نه خیلی لاغر ظریف حساب میشه من قد کوتاه غیر ظریف هم زیاد دیدم 😁😁😁😁ربطی به ...

آره ربطی به قد نداره

ببشتر وزن تاثیر داره

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی شمایی که بالای ۱۷۰ هستین هیچ‌جوره‌ظریف نیستین شاید خوش‌هیکل و‌حتی مانکن‌و‌بسیااااااار جذاب باشین ولی ظریف نیستین همچنین وزن بالا نمی تونه ظریف باشه

ظریف ولی دراز

170 واقعا خیلی خوبه من خودم 167 ام خاهرم 175 لباسایی که تو تن من خوب نیس تو تن خاهرم خداست با اینکه اندام هر دو تا مون ظریف و خوشگله ولی بازم لباسا تو تنش بهتر میمونه  چندین بارم بهش پیشنهاد مدلینگ دادن واقعاااا این قد بلند خیلی خوبه 

هشت سانت عالیه آره واقعا

اره خیلی خوبه من با پارتنرم 12 سانت فاصله قدی دارم اما بیرون با کتونی و اینا میشه تقریبا 9 سانت 10 سانت اینجوری خوبه ولی جدیدا مد شده تفاوت قدی زیاد میخوان اصلانم قشنگ نیس 

خدایی شمایی که بالای ۱۷۰ هستین هیچ‌جوره‌ظریف نیستین شاید خوش‌هیکل و‌حتی مانکن‌و‌بسیااااااار جذاب باش ...

حتما شما قد بلند ظریف ندیدین کسی که مثل مانکنه خب ظریفه ربطی به قد نداره ظریف بودن