2777
2789
عنوان

شوهرم خسته ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 36 پست
وآسه من هیچ نمیزاره حتی بدش میاد تنها با اتوبوس برم بازار الانم اومدم خونه دیدم نیس زنگ زدم تا بیاد ...

آره فقط با زبون خوش دعوا کنی بدتر میشه فک می‌کنه واقعا میخوای کاری کنی بگو خیلی از داداش و زنداداش خجالت کشیدم که سربارشون بشم راستی بلاخره خریداتو کردی

آره فقط با زبون خوش دعوا کنی بدتر میشه فک می‌کنه واقعا میخوای کاری کنی بگو خیلی از داداش و زنداداش خ ...

نه وقت نشد فقط یه بوت خریدم  اونا هم‌کار داشتن 

قراره لباس کرایه کنم بعد میگه تو باید حتما امروز انجام بدی هر چی بهش میگم حالا اینا تاریخشون معلوم نیس گوش نمیده منم هیچ سمت لباس نرفتم آخه تا تاریخ معلوم نشه نمیشه خو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دیگه یه تاریخ مشخص داره

تازهر قبل اینکه برم زنگ زد یه بار شب نری اونجا ها بیا خونه حالا که اومدم میبینم نیس انگار رفته بیرون زنگ میزنم بهش میگم بیت خونه میگه برای چی بیام خونه گفتم اکه تو میخواسی بری بیرون خو میگفتی تا من بمونم خونه مامان گفت تو زن خونه ی گفتم‌تو هم‌مرد خونه ی پاشو بیا

تازهر قبل اینکه برم زنگ زد یه بار شب نری اونجا ها بیا خونه حالا که اومدم میبینم نیس انگار رفته بیرون ...

چقدر بی درک منم گاهی که میرم خونه بابام از حسودی زنگ میزنم میگه زود بیا رسماً کوفت میکنه