2777
2789

بچه ها من خیلی خونه ام نامرتب شده دلم میخواد یه جارو و گردگیری حسابی بکنم

گازمو تمیزکنم.

دسشویی حمام

شیشه ها

ولی اصلا توان و حوصلشو ندارم

زورکی یه غذا میپزم

انقدر تنبل شدم 

یکم بهم انگیزه بدید

هفته دیگه هم مهمان دارم

من استراحتم خیلی دلم میخاد کار کنم اما خطر داره واسم .کمکی دارم کارامو میکنه خونه بهم ریخته رو نمیتو ...

منم نمیتونم کلا خونه بهم ریخته باشه اعصابم میریزه بهم

اما به کمکی هم اعتماد ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونم خیلی بهم رخته شده منتظر جواب ازمایشم جنین ام  هستم دوهفته دیگه میاد و خیلی استرس دارم جوابش بد باشه و حوصله هیچی ندارم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

منم نمیتونم کلا خونه بهم ریخته باشه اعصابم میریزه بهماما به کمکی هم اعتماد ندارم

یه آشنا پیدا کن.حداقل واسه مهمونیت یکیو بیار تمام کارارو انجام بده.بعدشم مگه خونه زن باردار میرن مهمونی آخه

مثل قبلنا مثل دسته گل نیس ولی خب قابل تحمله،شوهرم و پسرم کمک میکنن،مادرشوهرم شبا شام میفرسته،منم دست و پا شکسته کارای خونه رو انجام میدم،لامصب ویارم تموم نمیشه راحت شم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
جواب آزمایش چی

سی وی اس دادم برای اینکه ببینم این نی نی تو دلم هم مشکل داره یانه 

چون مشکل ژنتیکی داریم باید ازمایش بدم دوتا بارداری قبلم هردو مشکل داشتن و متاسفانه از دست دادمشون خیلی میترسم این بچم هم مشکل داشته باشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤