2777
2789
عنوان

چه معیارهایی برای دوست انتخاب کردن دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 18 پست

فعلا همین قدر که از این دسته آدم ها دوری کنید، کافیه! به مطالعه، سفر، ورزش و کار بپردازید. تجربه تون زیاد میشه و آدم ها رو راحت میتونید شناسایی کنید. البته هر انسانی عقاید و راه و رسم مخصوص به خودش رو در زندگی داره و اون بخشی از روحیه و شخصیتش که در تضاد با سلیقه و عقیده شما نیست و در عین حال به شما هم آسیبی نمی رسونه رو میشه تحمل کرد و  باهاش کنار آمد. اما اگر اثر منفی روی افکار، روحیه و زندگی شما داره، تحمل کردنش اشتباهه!

خلاصه این که: دوستان رو نمیشه به راحتی کنار گذاشت. چون همه افراد با هم تفاوت هایی دارند. اما اگر این تفاوت ها به ضرر شما و زندگی شما باشه، حذف کردنشون به صلاح شماست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظرت خوب بود ممنوناین شخص دانا و عاقل رو چطوری پیدا کنم ؟؟

البته دوست پیدا کردن، مثل خرید کفش و لباس نیست که همیشه تو شرایط انتخاب کردنشون باشیم. دوستان مدرسه و دانشگاه، دوستان و همکاران در محل کار، همسایگان و .... میشه از بین این ها دو یا سه تا رو که با معیارهای شما هماهنگی بیشتری دارند، انتخاب کنید و روابط نزدیک تری برقرار کنید.

من ۵۰ سالمه و ۳۰ سال در محل کارم، دهها همکار و زیردست و بالادست داشتم. سال ها درس خواندم و فراوان همکلاسی داشتم. الان فقط با ۳ نفر دوست نزدیک هستم نه صمیمی، به صورت خانوادگی رفت و آمد می کنیم.

ققنوس رو از کجا پیدا کنم ..

هر آدمی که تو زندگیش موفقه هرروز داره پیشرفت میکنه امروزش بهتر از دیروزشه واسه وقتش برنامه داره هدف داره حتما یه ققنوسه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍