2777
2789
😂😂امتیازه ولی فکر نمیکنم😂😂💔بیشتر واسم درد اوره کسی فکرکنه 14یا13سالم باشه

ببین کلا ۱۸ سال سن خیلی کمیه و کلا چهره بچه گونه هست اکثرا هم همینطورن 

ولی برا قدتون بعید می‌دونم خیلی بلندتر بشی ولی حتما برو متخصص غدد ببین صفحات رشدت وضعیتش چطوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1_2 سانتی متربستگی به شدّت گودی کمر داره.البتّه بعضیا هم قوز کمر دارن ، هم گودی کمر دارن و هم زانوی ...

معمولا اصلاح نمیشه چون خیلی سخت وزمانبرهستش

لایک نکنید .توروخدا 
گفتم شاید اطلاع داشته باشی.فک نمیکنم .دیگه تموم شده

حتما دکتر برو عزیزم ناوامید نشو بعدا حسرت میخوری تو این زمونه قد واقعا مهمه اقلا قدت متوسط شه، من جند سال پیش پسرمو بردم دکتر غدد دختر ۲۲ ۲۳ ساله اومده بود میگفت تحت درمانم و نتیجه گرفتم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
۲۷ سالاون موقع آمپول تازه ایران اومده بود و خیلی از پزشکانتجویز نمی‌کردندفقط تونستم چند بار هورمون ...

اخی عزیزم منم قدم ۱۵۸ خیلی حرف شنیدم سرش بنظرم الان دیگه از بچگی باید مراقب قد و وزن و رشد بچه ها بود 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
حتما دکتر برو عزیزم ناوامید نشو بعدا حسرت میخوری تو این زمونه قد واقعا مهمه اقلا قدت متوسط شه، من جن ...

خوش بحالس واقها‌.نگفته چندسانت بلند شده؟

من ابان ۹۹ پریود شدم . و دیگه قد نکسیدم‌. مادرم ۱۵۳ .پدررم ۱۷۶ اینا س ..کاش حداقل ۱۶۴ بشم..دکترخوبی هم نداریم توی شهرمون یا اطراف..نمیدونم چیکار بکنم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍