2777
2789
عنوان

عکس شام📸😲بهار☺️😋شما شام چی دارین🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 2914 بازدید | 201 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنم میشه ♥️♥️♥️مرسی فداتشممم💋💋💖💖❤️❤️❤️

مرسی فدات شم 😍🥰 اون کاربر هنرمندی که گفتی و تگ کن ازش کمک بگیریم اسمش‌چی‌ بود؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم عاشق زیتونمم

خوش سلیقه و‌خوش ذائقه ای دیگه 😍😍😍😍💃💃

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عشققققق دلممممممممممم😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷💋💋💖💖

خوش اومدی دختر بهاری و مهربون سایت همیشه منتظر تایپیکات بودم 🥰🥰💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مرسی فدات شم 😍🥰 اون کاربر هنرمندی که گفتی و تگ کن ازش کمک بگیریم اسمش‌چی‌ بود؟

عشق منی قشنگم😘😘♥️♥️

یکیش کاربر عزیزدل @هیسبابا2   هستن سلام ازمن قشنگم😘♥️

یکیش عشق دل @pari_72_74   هستن سلام از من خوشگلم

ببخشید تگتون کردم ترنج جان کارتون داشتن😘♥️

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

خوش اومدی دختر بهاری و مهربون سایت همیشه منتظر تایپیکات بودم 🥰🥰💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

قربونت برمممم خوش قلبمممم😘😘❤️❤️♥️♥️🫂🫂🫂💋💋💖💖💖💙💙🌷🌷💋💋💋

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

عشق منی قشنگم😘😘♥️♥️یکیش کاربر عزیزدل @هیسبابا2 هستن سلام ازمن قشنگم😘♥️یکیش عشق دل @pari_72_74 ه ...

مرررسی فدات شم😍🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫