2777
2789
عنوان

اگه برگردید به عقب چه رشته ای میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 130 پست
چرا چون خیلی علاقه داری؟پس فعلا شاغل نشدیاخه کارش میگن خیلی خشک استرسیه

اره علاقه دارم

نه هنوز شاغل نشدم 

اره استرسیه یه عدد اشتباه بزنی کلا عوض میشه 

آدم علاقه داشته باشه میتونه تحمل کنه

او قند روز های تلخ من است.....🌱🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه برمیگشتم عقب بیشتر درس میخوندم همون سال اول قبول بشم همین رشته رو یا حداقل یه جای بهتر🤦‍♀️

پزشکی میخونید شما؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
آره هزینه اشو میدونستم ولی خب از هزینه ی تحصیل تو خارج بیشتر نیس

چرا گاهی خیلی بیشتره البته فقط شهریش بقیه هزینه ها و ایتمارو حساب کنی شاید کمتر شه 

بعدم برا ازمون انتقالی از خارج اولویت با فرزندان مقامات بود اونموقع الان رو نمیدونم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

به جز علوم پزشکی هیچ رشته ای ارزششو نداره

دقیقا درسته

حق گفتین

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

اگه بر میگشتم عقب قطعا میرفتم تجربی تا برای انتخاب رشته دستم باز بود فوقش تو بهداشت مشغول به کار میشدم،،نه اینکه الان بهمن باید برم دانشگاه ولی نمیدونم چه رشته ای باید برم انسانی به جز معلمی و حقوق و روانشناسی هیچی نداره😔بعد خودم امکان نداره بزارم هیچ کدوم از خواهر برادرم برن انسانی،،چرت ترین رشته

چرا گاهی خیلی بیشتره البته فقط شهریش بقیه هزینه ها و ایتمارو حساب کنی شاید کمتر شه بعدم برا ازمون ان ...

نمیدونستم اینجوریه 

بعد ممکنه کسی مدرکشو بگیره خارج از کشور بعد بخواد بیاد ایران دوباره مدرکش اینجا تایید نشه؟

اره علاقه دارمنه هنوز شاغل نشدم اره استرسیه یه عدد اشتباه بزنی کلا عوض میشه آدم علاقه داشته باشه میت ...

دبیرستان چی خوندی

منم لیسانس دارم ولی تاحالا نرفتم دنبالش میترسم علاقه نداشته باشم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
پرستاری شنیدم شیفتای سنگین داره درآمدش چطور بود؟

به اون مرحله نرسید اصلا

دو ترمم مونده بود تموم کنم همسرم فوت شده... منم دیگه ادامه ندادم

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

چرا انتقالی نگرفتین ایران؟

سلام گلم خوبی؟ رفع تعلیق شدم چند روز نبودم هرچی خواستم تگت کنم پیدات نکردم😃😂❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤