2777
2789
عنوان

تست اختلال شخصیت دادم روانپزشکا و روانشناسا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 151 پست
برای چی بترسی،،اصلا ترس ندارع ک قرار نیست باهات کاری کنن ک قشنگ میری اونجا میشینی ازت سوال میکنه مثل ...

نمیدونم کلا میترسم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

میترسم برم مسخرم کنن قضاوتم کنن یا برام سابقه بشه رو ایندم تاثیر بزاده قرص بدن و اینا @156tina1    

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم برم مسخرم کنن قضاوتم کنن یا برام سابقه بشه رو ایندم تاثیر بزاده قرص بدن و اینا @156tina1

عزیزم اول اینکه این اصلا چیزی نیست ک بخوان مسخرت کمن اگ هزینش رو داری حتما برو ،،این تفکر غلطه تو جامعه ما،،مگ شما مریض میشی یا سرما میخوری دکتر نمیری؟؟؟الان هم روحت مشکل داره باید بری پیش روانشناس اصلا چیز خنده دار و قابل مسخره کردن نیست کسایی ک میرن پیش روانشناس مگ صرفا دیوونه ان؟؟؟؟استاد های ما خودشون باز هرماه میرن پیش ی روانشناس دیگ،مگ مشکل دارن؟؟؟ن عزیزم برای هر انسانی لازمه

ت میخوای خودتو اذیت کنی ک قرارع بقیه مسخرت کنن؟؟؟بقیه چ ارزشی دارن؟مهم خودتی یا مردم؟؟الان حالت بد بشه کیو جز خودت داری؟؟ ت هرکاری کنی بقیه دلیل برای مسخره کردن پیدا میکنن ت اهمیت ندع 

من الان تست دادم به نظرم درسته 

خودمم روانشناسی میخونم 

حتما برو دنبال اینکه درمان

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من رفتم تست دادم و درست دراومد دقیقا منو توصیف کرده نمی‌دونم تو چجوری نفهمیدی که چی گفته 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
راستش همیشه به فکر بودم ولی میترسم برم دکتر. به ترسی دارم اول اینکه دکتر مسخرم کنه دوم تیمارستانی شم ...

بنظرم بجای روانشناس اول یه مدتی روانکاو رو امتحان کن خب یه روانکاو کاربلد خوب پیدا کن جلسه اولم اینا رو بهش بگو یمدت ادامه بده اگه نیاز به دارو داشته باشی بهت میگه روانشناسم بری ولی روانکاو بنظرم خیلی بهتره 

روانکاو کمک میکنه منشا این رفتارها و افکارتو بشناسی بیاد بیاری در اثر چه اتفاقی در کودکی یا نوجوانی یه همچین رفتاری داری و کمکت میکنه بتونی احساساتتو مدیریت کنی زمانیکه تو یه موقعیت مشابه قرار گرفتی چیکارکنی چجوری رفتار کنی که دیگه اشتباه نکنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من الان تست دادم به نظرم درسته خودمم روانشناسی میخونم حتما برو دنبال اینکه درمان

بشی 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من الان تست دادم به نظرم درسته خودمم روانشناسی میخونم حتما برو دنبال اینکه درمان

اسم تست چیه؟! 

چی باید بزنم برام بیاره؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اسم تست چیه؟! چی باید بزنم برام بیاره؟!

ای سنجش تست ملیون

میگم ک منم روانشناسی میخونم هر اختلال مث همین اختلال اسکیزوئید رو میخونم فک میکنم خودم دارم،،ممکنه بخاطر این باشه ک تازه وارد این رشته شدم؟؟یا واقعا این مشکل رچ دارم؟؟

میگم ک منم روانشناسی میخونم هر اختلال مث همین اختلال اسکیزوئید رو میخونم فک میکنم خودم دارم،،ممکنه ب ...

من نمیتونم به این سوالت جواب درست بدم چون باهات اشنا نیستم 

ولی من خودم وقتی اولش بود که داشتم میخوندم همچین حسی نداشتم و واسه همین حس نمیکنم ربطی داشته باشه 

هرچند شاید وسواس فکری داری ک همچین فکری میکنی

من نمیتونم به این سوالت جواب درست بدم چون باهات اشنا نیستم ولی من خودم وقتی اولش بود که داشتم میخوند ...

ن اخه ی استادمون اسم ی اختلال دانشجویی رو برای روانشناسی گفت،،میگف دانشجو ها همچین تفکری دارن ولی یکم برین جلو تر اوک میشی😃

ن اخه ی استادمون اسم ی اختلال دانشجویی رو برای روانشناسی گفت،،میگف دانشجو ها همچین تفکری دارن ولی یک ...

😂نمیدونم از اوش شخصیتی دارم که بدم میومد رو خودم برچسب بزنم و هیچ وق اینکارو نکردم