2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن و بچه رو دادن شوهرشون

741 بازدید | 86 پست

سلام ،

کیا بچه شونو دادن شوهرشونو و بچه ها تو یه شهر دیگه زندگی می کنن؟

یه پسر ۸ ساله دارم ، یه دختر ۳/۵ ،

از شوهرسابقم یک سال و نیمه جدا شدم ،

و به هر بهانه ای توی این یه سال و نیم داره برا من دردسر درست می کنه و منو می کشونه دادگاه ،

چندوقت پیش اومد منو کلی زد ، بعد که رفتم شکایت کردم ، اونم رفت خودزنی کرد و رفت پزشک قانونی و اونم از من شاکی شد ، طوری که پرونده بازپرسی و بازپرس هم گفت باید یا ضامن بیاری یا بازداشتت کنیم تا تعیین تکلیف پرونده ...

اصلا کاری با بچه ها نداره ، حربه اش اینه بچه ها رو از من بگیره که من برگردم ، چون می دونه چقد بهشون وابسته ام،

یک سال و نیمه یکسره تو دادگاهم و هر روز یه داستانی درست می کنه ، به شدت آدم نامرد و بی شرافتیه ،

طوری که همه میگن بچه ها مث بمبن تو دست تو ، خدای نکرده کوچکترین بلایی پیش تو به سرشون بیاد این تا چوبه دار می بردت ، خیلی گرفتار شدم ، بچه ها رو بهشم بدم ۱۵۰۰ کیلومتر اونطرفتر پیش خانواده اش می برشون ،

زندگی و به من و این بچه زهر کرده ، هر روزمون شده استرس و عذاب ، پدر و مادرمم فوت شدن ، خواهر برادرمم از وقتی طلاق گرفتم پشت اونو گرفتن به همکاری این اذیتم می کنن ، خیلی تحت فشارم ، نمی دونم چیکار کنم ، با اینکه مهریه مو بخشیدم و حضانت بچه ها رو گرفتم اما یه روز خوش برامون نزاشته ... داره هر سه تامونو نابود می کنه ... دیگه همه میگن بچه ها رو بهش بده بره همینجور پیش بره یا روانی می شی یا سکته می کنی اونوقت با خیال راحت میاد می برشون ،

هر چیم به قانون پناه می برم همه پشت اونو می گیرن و می گن پدرعه، میگن پدره خب براشون پدری کنه ، کاری بکنه آب تو دل این بچه ها تکون نخوره نه فقط باعث اضطرابشون بشه ، دارم روانی می شم ، از یه طرف به بچه هام خیلی وابسته ام ، از یه طرف داره دیوونه ام می کنه ...

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نده من دادم البته به زور ازم گرفتن اون موقع خیلی جوان بودم ۲۱ سالم بود اونام دوقلو بودن بابام حمایت نکرد و نمیخواست بیارمشون اونا هم نمیدادن میگفتن یادگاری پسرمونن و نمیدیم خلاصه به اجبار ازشون دور شدم العان ۱۷ سالهریه شب راحت نخوابیدم با اینکه ازدواج خوبی کردم و دوتا بچه دارم ولی یه تیکه دلم پیش اوناست هرگزز نمیتونم از زندگی لذت ببرم اگه میتونی با چنگ و دندون نگهشون دار به سن من برسی عذاب وجدان شدید خواهی داشت پچچ

پ

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دلیل طلاقت چی بود؟واقعا پدر خوبیه؟

دست بزن ، زن باز بودنش ، خسیسی ، کلا آدم عوضی بود ، چاقو برام می کشید ، یکسره تهدیدم می کرد ، 

نه پدر خوبی نیس که این بلاها رو سر ما میاره ، کاش ودر خوبی بود ، اگه پدر خوبی بود من مشکلی نداشتم بچه ها پیشش باشن ، پدریه که بیشتر پی هوا و هوس خودشه ، الانم می خواد بچه ها رو ببره بندازه پیش پدر و مادر صد ساله اش که یه خواهر عقب مونده ذهنی ۷۰ ساله فلجم داره و یه خواهر مجرد ۴۵,۴۶ ساله که تا کلاس پنجم درس خونده و کلی عقده رو دلشه ، هفته ای ماهی یه بارم بهشون سر نزنه و ۱۵۰۰ کیلومترم از من دورشون کنه .

اگه می خواست ببره پیش خودشو دلسوزشون باشه که من مشکلی نداشتم ، می گفتم پیش پدرشونن

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
نده من دادم البته به زور ازم گرفتن اون موقع خیلی جوان بودم ۲۱ سالم بود اونام دوقلو بودن بابام حمایت ...

ممن الان ۳۹ سالمه ، داره روانیم می کنه ، هر روز یه پاپوشی برام درست می کنه ، اصلا قصدش بچه نیست ، فقط آزار منه

دست بزن ، زن باز بودنش ، خسیسی ، کلا آدم عوضی بود ، چاقو برام می کشید ، یکسره تهدیدم می کرد ، نه پدر ...

نمیدونم مشکل اینا چیه فقط زن میگیرن که بدبخت کنن ازونور عشقو حالشون با خیابونیاست مثل شوهر اشغالم 

منم دوتا بچه دارم 

ممن الان ۳۹ سالمه ، داره روانیم می کنه ، هر روز یه پاپوشی برام درست می کنه ، اصلا قصدش بچه نیست ، فق ...

تحمل کن به خاطر بچه هات اگه میتونی برگرد بهش 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یه مدت بده بهش ببرهخودش از پسشون بر نمیاد دوباره میاد پس میده بچه هاروقوی باش و وابستگی رو تحمل کن

میگه دادگاهی و محضری باید برای همیشه بدی و اینکه ۱۵۰۰ کیلومتر از من دور می شن

نمیدونم مشکل اینا چیه فقط زن میگیرن که بدبخت کنن ازونور عشقو حالشون با خیابونیاست مثل شوهر اشغالم من ...

شوهر سابق من ۵۵ سالشم هست بچه نیست یا جون ولی هول و معتاد و آشغاله