2777
2789

دوستم حالش خرابه...

در طول روز ۱۲ ساعت سرکار میره و این تایم کلن هندزفری توی گوشش میزاره وقتی درش میاره صداهای وحشتناک توی سرش میپیچه

روزی ۳ساعت بیخود گریه میکنه

عصبی شده پرخاشگر شده

اصلن دوست نداره تو جمع بره

نیاز به چه دکتری داره؟؟؟

اگر توی تهران دکتر خوب میشناسین معرفی کنین.ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینید

اول دنبال یه دکتر روانشناسی بالینی یا سلامت خیلیییییی حرفه ایی و خوب بگردید

کسی ک کلا کارش تو اختلال و مریضی و... ست

دعوا زن و شوهر صرفا حل نمیکنه

ببینید اون چی میگه تشخیصش چیه

مثلا تشخیص میده فلان مشکل هست

دیگ اونقدر سوادشو داره ارجا بده

اونوقته ک با نامه ارجا میره

لاقل روانپزشک میدونه برا چی قراره دارو بده

با اونم یه مشورتی میگیرید

صداهای اطراف اذیتش میکنه و گریش میگیره

اگه اعتیاد داره به هر چی حتی سیگار بگو ترک کنه        نخندی منم موقع پریودی اینطور میشم اگه اهل مواد و الکل و....نیست  بگو ی چکاپ کامل بده برای املاح و ویتامین‌ها و عفونت   

اگر خواب و خوراکشم دچار مشکل شده که به نظرم شده حتما بره روانپزشک. مرحله آخر افسردگی تو گوشت صدای ندای درونت رو میشنوی که همش هم حرفای بد میزنه و آرومت نمیزاره. ولی بگو اگه اینه اصلا نگران نباشه چون به قرص خیلی سریع واکنش نشون میده و خوب میشه 

اگر خواب و خوراکشم دچار مشکل شده که به نظرم شده حتما بره روانپزشک. مرحله آخر افسردگی تو گوشت صدای ند ...

نه خواب و خوراکش اوکیه..فقط فاط غم میگیره همش یهو گریه مییکنه تو مهمونی باشه صداها روانیش میکنه

نه خواب و خوراکش اوکیه..فقط فاط غم میگیره همش یهو گریه مییکنه تو مهمونی باشه صداها روانیش میکنه

آها. من خودم خواب و خوراکم هم به هم ریخته بود در کنار اون صدا که ولم نمی‌کرد. گریه هم زیاد بود

نه بابا اعتیاد اینا نداره پاکه..ولی نمیدونم افسردگی گرفته یا چی

اول ی چکاپ بده  حتما ی چیزی تو بدنش کمه بعد یواش یواش ساعتای هندزفری رو کم کنه   قرصهای که روانپزشک میده عوارض داره تا حالا ندیدم با داروهاش یکی خوب بشه اما مشاوره بدون دارو خوبه     خیلی از بیماری‌ها حساسیت به محیط میدن با ی آزمایش کامل میتونه دکتر تشخیص بده چه مشکل جسمی داره 

ضعف اعصاب داره

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔