2777
2789
عنوان

چقدر طول میکشه که آدم با سوگ کنار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 35 پست
خوش به حالت واسه تو مرده و خیالت راحته که مال خاک شدهنه مال یه زن عوضی

مدتی که برای یه زن عوضی هم شده بود نشستم و نگاه کردم و منتظر موندم که باز برگرده...خیلی برام عزیز بود که همه‌ی بدیهاشو هم میبخشیدم و تو تنهاییم گریه میکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله این پادکست هارو وقتی از همین آدم جدا شده بودم گوش میدادم الان مرگش ولی آتیشی بهم زده که هیچی فای ...

آخی عزیزم خدا بهت صبر بده، اپیزود عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست رو دوباره گوش بده، تا میتونی هم براش سوگواری کن، گریه کن اشکال نداره بزار خالی بشی و از این مرحله رد بشی، از خدا میخوام تو این راه سخت کمکت کنه🙏

مدتی که برای یه زن عوضی هم شده بود نشستم و نگاه کردم و منتظر موندم که باز برگرده...خیلی برام عزیز بو ...

خدا هوای تورو داشته عزیز بعد از گذراندن دوران سوگواری به فکر آینده ای روشن برای خودت باش انشاالله بتونی با شرایط کنار بیایی منطقی فکر کن

می‌دونی عزیزم قسمت شما اینطوری بوده اگه باهاش زیر یه سقف می‌رفتی و زندگی میکردی بعد خودکشی و اعتیاد ...

چقدر بدم میاد از این جور نصیحت ها 

اتفاقا شاید الان زنش بود اسی یه مقدار روحیه اش بالاتر بود 

چون باهاش زندگی کرده بود نه الان که اصلا یه روزم زیر یه سقف زندگی نکرد باهاش 

چقدر بدم میاد از این جور نصیحت ها اتفاقا شاید الان زنش بود اسی یه مقدار روحیه اش بالاتر بود چون باها ...

عزیز دلم خودم تجربه کردم که میگم تا باکفش کسی راه نرفتید قضاوت نکنید اگه باهاش زندگی میکرد که تا آخر عمر بدبخت میشد نمیتونست دیگه زندگی جدیدی داشته باشه . 

مرگ عزیزم خیلی سخته  ولی ببخشید این آدم واقعا عزیز نبوده درسته شما با قلب پاکتون دوستش داشتین  ولی به نظرم زود فراموشش میکنید و برای آرامش روح خودش هم بهتره اصلا خودتون را اذیت نکنید کسی که خودکشی میکنه با دیدن ناراحتی شما  خیلی روحش  اذیت خواهد شد 

داداش من ده سال با یه دختر رابطه داشت همه مدلی هواش را داشت اوایل آشنایشون بابا دختره فوت کرد این بیشتر باعث شد به داداشم وابسته بشه مامان و داداش دختره هم در جریان رابطه اینها بودند ... داداشم سرطان گرفت فوت کرد یعنی دل من برای ای دختر کباب بود 

میدانم الان خیلی ناراحتی  ولی منتظر اتفاق های خوب در زندگیت باش 

عزیز دلم خودم تجربه کردم که میگم تا باکفش کسی راه نرفتید قضاوت نکنید اگه باهاش زندگی میکرد که تا آخر ...

من نمیدونم چه اتفاقی واسه شما افتاده ولی الان اسی ام نمیتونه زندگی جدیدی رو شروع کنه با این ضربه ای که خورده 

ولی به نظرم اکه همسرشون بود شاید قوی تر بودن در مقابل این حادثه اسی هیچ وقت زندگی نکرد باهاش و الان هم حسرت میخوره حتما چون همیشه منتظرش بود برگرده اینم برگشتش 💔

اونکه آره راحت شده ولی غمش و دلتنگیش داره منو میکشه حتی فکرش گاهی میاد تو سرم که منم زودتر برم پیشش

عزیزم تسلیت میگم امیدوارم بتونی با شرایط جدید خودت رو وفق بدی به خودت زمان بده زمان همه چیز رو حل میکنه هر چند تجربه دوست داشتنت جاش میمونه ولی یه خاطره دور میشه 

می‌دونی عزیزم قسمت شما اینطوری بوده اگه باهاش زیر یه سقف می‌رفتی و زندگی میکردی بعد خودکشی و اعتیاد ...

باهاش یه مدت زندگی کردم نامزد بودیم ما بعد بهم زدیم رابطمون خیلی پیچیده و عجیب غریب بود به خاطر مشکلاتی که داشت هرچقدر هم تلاش کردم چون یه طرفه بود درست نشد البته اونم میخواست درست بشه ولی نمیتونست

خدا اگه دوستم داشت اینجوری مریض نمیشد این آدم و نابود نمیشد جلوی چشمم یا کلا سر راهم نمیذاشتش که عشقش آتیشم بزنه