2777
2789
عنوان

هم کلاسیام با معلمای مرد ولی معلمای زن رو همش اذیت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلنا هم همین بود ، دخترا رو معلمهای مرد حتی زشتش کراش میزدنخودکشی میکردن براشون. الان شرایط مدارس ب ...

این دیگه بیش حد و اندازه زشته من بهش میگم ممد قلی چشماش وزقیه

کاربری دست دو تا دوست 

بعضی معلمای مرد که میرن دبیرستانهای دخترانه هم بیشتر برای پر کردن ساعتشون میرن کاری به سواد دانش آموز ندارن اون اداها هم الکیه فقط برای سرکارگذاشتن دخترای کم عقل و احساساتیه.

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

من باور میکنم چون مشاور مدرسه ام گاهی بچه ها میان بهم بعضی چیزا رو میگن ولی خوب چه میشه کرد ب علت خیلی از مشکلات چنین مسائلی قابل پیگیری نیست

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
بعضی معلمای مرد که میرن دبیرستانهای دخترانه هم بیشتر برای پر کردن ساعتشون میرن کاری به سواد دانش آمو ...

اصلا درس نمی‌ده این فقط خاطره میگه و می‌ره 

کاربری دست دو تا دوست 
این دیگه بیش حد و اندازه زشته من بهش میگم ممد قلی چشماش وزقیه

ببین عزیزم اگه میخوای با درس خوندن به جایی برسی کلا اونا رو ول کن اگه مجبوری اونجا باشی سرت به کار خودت باشه بزار هرکاری میخوان بکنن تو دنبال درست باش الان همه چی شده نهایی به فکر یادگیری باش چون میگی تو مدرسه یادگیری نیست تو نت بگرد فیلم ببین و تست بزن. مدام به خودت بگو من وقت این کارای جلفو ندارم حتی وقت فکر کردن به این چیزا رو ندارم 

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
حق میدم منم فکر نمی‌کردم اینجوری بشه

دقیقا میدونم اصولی شم اینجوریه خدا رو شکر این آقا یه آدم مومن  و بدون حاشیه اس  فقط  عصبی میشه بعضی وقتا

اکثرا هم آدم و با شوخی ضایع میکنه و یه شوخی های ریزی نهایتش بکنه

خیلی خوب هم درس میده خدا رو شکر از یه مورد شانس آوردیم 

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
یجا میرفتیم برای آموزش ،استادمون دکتر بود،میگفت شما خانوما چرا اینقد با هم بدید مگه اگه یه خانوم دیگ ...

دقیقا مردا میدونن تازه کارم میگن بیا از ما بپرس سوال داشتی

بعد اون خانومه ده سال سابقه داره هر چی میپرسم ازش نم پس نمیده بدتر منو گمراه میکنه.ی چیزایی میگه ک خودش اونجوری عمل نمیکنه .

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!