2777
2789
عنوان

این طبیعیه ک من اصلا دلم نمیخواد سنتی ازدواج کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بدم میاد حقیقتا بخاطر همین نمی تونم راهنماییت کنم

🥲

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

ما دوست بودیم 

در واقع اشنا شدیم 

اینکه علاقه از اول تو زندگی باشع 

خیلی قشنگه 

اگه طرف مقابل ادم خوبی باشع ک روز ب روز بیشتر میشه 

فقط میتونم بهت بگم اشتباه فکر نمیکنی

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
وای منممممممممپارسال مامانم حرف خواستگار سنتی زد من گریه کردم از بس حس بد گرفتممممم

من چند بار پیش اومده و مجبور شدم اجازه بدم بیان

وای اون لحظه ای ک مجبور میشی یا پسره صحبت کنیییی

از مرگ بدتره😑😂

اون لحظه از نگاهش و صحبتاش  حس میکردم اومده لباس بخره🤦🏻‍♀️

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
خیلیا تو دوران اشنایی اگه به هم بخورن و شخصیت همو بپسندن علاقه بینشون شکل میگیره

اینم هست👌🏻

عشق بعد ازدواج به وجود میاددد....  عشق همون احترام متقابله همون اهمیتی که به خواسست ..  دنبال چیز خاصی نباش....  ازدواج یه هندونه سر بسته اس که فقط میتونی دور اندیشی کنی که شاید همونم بعد ازدواج برعکس اونی توقع داشته باشی باشه...  ادم مناسب با شخصیت خود و خانوادتون از دست ندید

ادم وقتی یکیو برای بار اول میبینه بخوای منطقی باشی نه عاشقشه نه ازش متنفره!! باید عاقلانه انتخاب کنه ...

من دچار عشق در نگاه اول شدم🥲😂اصلا نمیتونم سنتی ازدواج کنم ، دقت کردم اکثرا پسرایی که سنتی ازدواج میکنن هم خیلی با من طرز فکرشون متفاوته 

منم همه سنتیارو بدون اینکه حتی ببینمشون رد میکنم

منمممم

چند سالته؟منم ترجیح میدم یکیو دوست داشته باشم ازدواج کنمالانم با یکیم ولی خب ازدواجمون معلوم نیس

۲۳سالمه

من چند بار پیش اومده و مجبور شدم اجازه بدم بیانوای اون لحظه ای ک مجبور میشی یا پسره صحبت کنییییاز مر ...

من از تصور اینکه با یه غریبه پاشم برم تو اتاق حرف بزنم متنفرم  و نداشتم ک بیان

یه کولی بازی ای در اوردم دیگه حرف خواستگار پیش من نمیرنن کلا

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 قصد آن دارم که امشب مستِ مست، پای کوبان شیشه ی دُردی به دست، سر به بازار قلندر درنهم، پس به یک باره ببازم هرچه هست🎼

فقط باید سرت به سنگ بخوره تا از خواب و رویا بیرون بیای

الان ب سنگ خورده دیگه😂🤦🏻‍♀️

از ۱۸سالگی خیییلی خاستگارهای خوبی بخاطر همین طرز فکر رد کردم🤦🏻‍♀️

من دچار عشق در نگاه اول شدم🥲😂اصلا نمیتونم سنتی ازدواج کنم ، دقت کردم اکثرا پسرایی که سنتی ازدواج م ...

من برعکس.

منم تو نگاه اول از یکی خوشم اومد هنوزم بهش فکر میکنم. در ظاهر یه چیز دیگه بود باطن و رفتار چیز دیگه. نمیتونم فراموشش کنم. اما طرز فکر خواستگارام با من یکیه البته نه همه بالاخره همه مثل هم نیستن. اما دارم عاقلانه تصمیم میگیرم🙂

ما دوست بودیم در واقع اشنا شدیم اینکه علاقه از اول تو زندگی باشع خیلی قشنگه اگه طرف مقابل ادم خوبی ب ...

🥲