2777
2789
عنوان

کیا کلید خونه ی مادرشوهرشون رو‌دارن و در نبودش میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 58 پست
عزیزم اونا اش پختن شما نرفتی کمک کنی در حالی که شما باید میپختی بعد به خاطر یه کلید انقد ناراحتی

بخاطره یه کلید؟؟؟؟؟

طرف خونش طبقه بالاس ، راست میگه میرفتن بالا میشستن 

چرا اومدن اینجا رو‌ترکوندن 

در ضمن منم اگر نیومدم بخاطره همین تو‌مخی بودنش بود

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته؟

چقددد پرروعه واقعاااا

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
عرض کردم کلید برای زامنی که چیزه ضروری بخوان نه واسه خوشگذرونی در نبود صاحب خانه

به نظر من ناراحت نشو، بی خیال باش مادرت حتما اخلاق عروسارو میدونه که کلید داده. احساست به عنوان یه دختر طبیعیه ولی بسپر به مامانت. البته البته اینم بگم فردا بلند نشی بری تمیزکاری و ... به مامانت بگو هرکی به هم ریخته کثیف کرده خودش جمع کنه هیچ وقت کنیز خونه ی مامانت نشو که عروسا بیان کثیف کاری کنن تو بری جمع کنی، هرگز مثل مهمون برو مثل مهمون برگرد.

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
چرا نرفتی کمک وظیفه شما بود اش بپزی و از مهمونا پذیرای کنی من بودم از مادر عروسمون تشکر میکردم لطف ک ...

بخاطره اینکه اولند من بچه کوچیک دارم ۶ ماهشه و اینکه رفتاره اینا رو نمیتونم تحمل کنم 

بعدشم من چه میدونستم اینا قراره این همه بی ملاحظه باشن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چه پررو 

عمدا اینطوری میکنن خونه خودشون کثیف نشه یا یه قاشق چای کم نشه همش از خونه بابات کم بشه

کلیدارو بگیر خودت سر بزن از این به بعد 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مادر شوهرم اینا کلید خونشونو دادن بهم . ولی من به یه بهانه ای دادم ب شوهرم که استفاده کنه وقتایی که ایرانه . دیگم ازش نگرفتم . خودم دوست نداشتم مسئولیت گردنم باشه . تازه اونا همیشه هستن . فقط میگفتن پشت در یوقت معظل نشی اگه مادر بیرون بودن .

کارشون زشت بود، ولی کاش شما هم چیزی نمیگفتی، صورت خوشی نداره، بعدا به مادرت میگفتی که دیگه بهشون کلی ...

بخدا من اصلا چیزی نگفتم فقط ریختم تو خودم 

به برادر کوچیکم و خانومش گفتم 

یادمه چند سال پیش جاری بزرگم با مادر شوهرم تو یه حیاط زندگی می‌کردن مادرشوهرم میخواست بره چند هفته ای جایی در خونشو قفل کرد 

جاری یه کارایی کرد اصلا دادو هوار وسط حیاط که چرا قفل کردی حتما میترسید وسایلتو بدزدم وای چقدر من بدبختم وای به من اعتماد ندارین.

دهن همه وا مونده بود

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

کارشون که قطعا زشت بوده. ولی شما هم باید فعلا چیزی نمی گفتید به خصوص که مهمان هم داشتند.

بخدا قسم من اصلا چیزی به اون نگفتم 

فقط ناراحتیم رو به برادر کوچیکم‌گفتم 

تو‌ خودم ریختم 

حتی خواستم به خواهرم پیام بدم بعد پشیمون شدم، ولی تا الان دارم حرص میخورم

چه لزومی داشته وقتی آدم خودش خونه داره بره خونه کسی دیگه اونم وقتی میزبان نیست همسرم کلید خونه پدرشو ...

دمتگرم

قربون ادم چیز فهم👏🏼

نهایت بیشعوریه و سوعه استفادگریه

الان خواهرم کلید کمدش دستمه... بقران اگه سمتش رفته باشم 

بخدا قسم از لحظه ای که اومدم یجا نشستم

با اینکه خونه ی پدرمه

شما هرچی بگی بی فایدس بهتر دعوا و اعصاب خوردی تو نبود پدرمادرتون درست نشه و بعدا تاکید میکنم بعدا نه ...

درسته عزیزم 

من بچه نیستم درک میکنم شرایط اونا رو سفر رفتن و جلوه ی خوشی نداره دلخوری پیش بیاد

منم اصلا قصدم فضولی و فتنه نیست.. مگرنه میتونستم جوره دیگه ای برخورد کنم

اختیار دار پدر و مادرم هستند 

فقط به شعور اینا در عجبم

ولی یادت باشه این وظیفه دختر و پسر که اش پشت پا بپزن نه عروس و مادر عروس کاش تشکر میکردین حتما ازشون

چشم بزرگوار🥰🌺

دیگه گذشت تلخی نکن اگه حرفی بزنی میگن عوض دستت درد نکنه اینجور‌ میکنه و خواهر شوهره و فلان ولی به ما ...

چی بگم بخدا 

ای کاش کمی شعور بود 

منم دلخوریم فقط بخاطره اینکه چرا وقتی پدر و مادرم نیستند بخودشون اجازه میدن بیان. همین مگرنه اینا ازادتر از این حرفان

خیالت راحت