2777
2789
عنوان

مهمونی 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 325 پست
فداتشم بخوبیت هنرمند جان شنیدم نقاشی میکشی منم نقاشم البته دلی میکشمنمیدونم خودتو معرفی میکنی

من پارسال تاپیک نقاشی زیاد میزدما و بیشتر جنجالی میشد و زیاد لایک می‌خوردن🤫 

الان چون حالم خوب نیست،نکشیدم مدتی

خودت چیا میکشی،چ‌سبکی

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

فداتشم منم از اشناییت خوشبختم عزیزدلم خدا حفظش کنهراستی شام گذاشتی من نشستم دارم فکر میکنم😂😂😂

عزیز دلی ممنون  

ن بابا نزاشتم چی میخوای بزاری ب نتیجه نرسیدی 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پارسال تاپیک نقاشی زیاد میزدما و بیشتر جنجالی میشد و زیاد لایک می‌خوردن🤫 الان چون حالم خوب نیست، ...

فداتشم شاید با اون اکانتم دیده باشم این جدید زدم

منم همه چی رنگ روغن سیاه قلم خودکار مداد رنگی آبرنگ 😁

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

عزیز دلی ممنون ن بابا نزاشتم چی میخوای بزاری ب نتیجه نرسیدی

والا ماهیچه گذاشتم بیرون باقالی پلو با ماهیچه درست کنم زعفرون ندارم😑خواستم خورشت سبزی درست کنم گوشت ندارم😂

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

والا ماهیچه گذاشتم بیرون باقالی پلو با ماهیچه درست کنم زعفرون ندارم😑خواستم خورشت سبزی درست کنم گوشت ...

ای بابا  بگو همسر جان بگیره 

راستی  همسرت چند سالشه 

فداتشم شاید با اون اکانتم دیده باشم این جدید زدممنم همه چی رنگ روغن سیاه قلم خودکار مداد رنگی آبرنگ ...

به به 

😍😍😍 

من بلدم اما وسایل ندارم 🤣💔 

سبک هایپررئال برام جالبه

با مدادرنگی کشیدم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

نه ۶۹ بنظرت سنش اشتباه گفتم ۳۳میره ۳۴یا۳۲میره۳۳

اها منم شوهرم ۶۹ انشالله زنده باشه 

چقدر اختلاف سنی تون زیاده برا منم زیاده  دوست  بودین؟