2777
2789
عنوان

میخام ترک تحصیل کنم برم خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 60 پست
دیپلم بگیر،در کنارش خیاطی هم یاد بگیر،خیلی اشتباه میکنی همه چیز فقط پول نیست مدرک هم باید در کنارش د ...

حالا‌من ک خوندم‌ چیکارکردم.اتفاقا تواین اوضاع جامعه‌و بی پولی.پول همه چیزع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درستو ول نکن برو فنی دیپلم خیاطی بگیر. خیاطی علاقه نداشته باشی خیلی سخت میشه حوصله ی زیاد میخواد. حرفه ی خوبیه مهارتت بالا باشه درآمدت هم بالا میره. من کلاسای بیرون رفتم اما علاقه ندارم گاهی برای خودم لباس میدوزم

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

خودمم دیپلم انسانی گرفتم رفتم اموزشگاه طراحی و دوخت خوندم

من تخصصی روی لباس کشی کار میکنم مثل کراپ و بادی و .. مشتری هامم زیادن بعضی وقتا واقعا خسته میشم از خیاطی ولی احساس میکنم 😐واقعا اگه دوسش نداشتم تاحالا هزاربار ولش کرده بودم

من فوق دیپلم کامپیوتر دارم،خیلی پشیمونم حداقل لیسانس نگرفتم تو مدرسه دخترم خجالت میکشم برم

وا این چ‌حرفیه دخترت چیکار مدرکت داره؟‌مامان من ۴۷ سالشه فقط سیکل دازه ینی باید خجالت میکشیدم

کاری نکنید که فردا شرمنده خودتون یا بچتون بشید جاهایی که همه حداقل لیسانس و دکترا هستن میپرسن آخرین ...

آره واقعا دیپلمم حتی خیلی کمه🤦🏻‍♀️منم دوست دارم برم دانشگاه

ادم روش نمیشه جایی بگه دیپلم دارم

خودمم دیپلم انسانی گرفتم رفتم اموزشگاه طراحی و دوخت خوندممن تخصصی روی لباس کشی کار میکنم مثل کراپ و ...

من مثلا میتونم 

اون کلاسی که آموزش خیاطی بهم یاد میدن 

بمونم اونجا کار کنم و بهم حقوق بدن یانه؟؟

سال یازدهمی یک سال دیگه هم تحمل کن دیپلمت رو که‌گرفتی برو رشته طراحی و دوخت🥲 

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا