2777
2789
عنوان

معنی زن بودن رو فهمیدم زن یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید پای دردو دل مردا هم نشست قطعا آدمی از اون چیزی که هست و جایگاهی که هست راضی نیست

آخه ببین یارو رفته به زن دومش .گفته زن اول به مم کلک زده میدونسته  بچه دار نمی‌شده به ما نگفته تابلو داره زر میزنه

آخه ببین یارو رفته به زن دومش .گفته زن اول به مم کلک زده میدونسته بچه دار نمی‌شده به ما نگفته تابلو ...

همون جور که مردای این طوریزیادن زنای بد تر از اینم من زیاد دیدم نمیشه بگیم مطلقا زن سختی کش مرد راحت یا برعکس

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من نمیدونم ولی دیدم فقط طرفای خودم ندیدم خیلی جاها دیدم اینکاررو

همون دیگه نگاهت رو شما فقط به این افراد معطوف کردی

برای مثال برو یک هفته فقط درباره زنان هرزه وتیع زن تحقیق کن وفیلمایی دربارش ببین کتابایی  بخون وحتی تو محله پرس وجو کن ببین کسی هس یا نه 

بعد یه هفته نتیجش میدونی چی میشه شما نسبت به جنسیت زن بدبین میشی ذهنت رو فقط این پر میکنه که همه زنا تودنیا دنبال عشوه گری وهرزگی هسن

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

همون دیگه نگاهت رو شما فقط به این افراد معطوف کردیبرای مثال برو یک هفته فقط درباره زنان هرزه وتیع زن ...

با یه کاربر چند ماه پیش صحبت میکردم میگفت همه ی مردا از دم بدن و ....، من گفتم نه اینطور نیس خوبی و بدی مطلق نیست و نمیشه گفت یه جنسیت بده، برای نمونه همین نامادری که بچه ی شوهرشو هل داد و کشت(فیلمش پخش شده بود اون وقتا بحثش داغ بود) در کمال تعجب حقو به اون زن داد که حتما شوهرش اذیتش کرده که سر بچه ی اون تلافی کرده😐 

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
همون دیگه نگاهت رو شما فقط به این افراد معطوف کردیبرای مثال برو یک هفته فقط درباره زنان هرزه وتیع زن ...

میدونم ولی زنای کثیف و کم دیدم ولی مردا ی عوضی زیاد دیدم  وقتی من پاکم چرا بابد مردم کثیف باشه

مردای اطرافت عین خودتن دیگه حالا خودت چخه پاچه نگیر

گوه نخور پدرسگ مادر جن...ده فک کردی کی هستی تو یه جن... به تمام معنایی مثل سگ اومدی داری پاچه میگیری جن...ده بازبون خوش گفتم برو گمشو از تایپیک من بیرون حالا میگم چخه برو گمشو مادر خراب پدرسگ